MUŠAKARAC VOZIO MRTVOG LJUBAVNIKA PREKO POLA EVROPE: Bio je mrtav 3 nedelje, monstrum napravio kardinalnu grešku! / Katalonija

Svijet

MUŠAKARAC VOZIO MRTVOG LJUBAVNIKA PREKO POLA EVROPE: Bio je mrtav 3 nedelje, monstrum napravio kardinalnu grešku! / Katalonija

Policija u Kataloniji zaustavila je muškarca zbog vožnje pogrešnom stranom puta i otkrila da je pored sebe, na suvozačkom sedištu, imao mrtvo telo.

66-godišnjak se juče iznenada okrenuo na kontrolnom punktu između Španije i Francuske i počeo voziti pogrešnom stranom autoputa. Istražitelji veruju da je preminuli 88-godišnjak bio mrtav oko tri nedelje i da ga je vozač možda odveo kući u Švajcarsku.

Telo mrtvog čoveka, za koga se veruje da je bio vozačev partner, već je počelo da se raspada. Bila je prekrivena ćebetom i pričvršćena sigurnosnim pojasom, piše BBC.

Danas će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, iako istražitelji ne veruju da postoje dokazi o zločinu.

Prema karticama putarine i priznanicama za plaćanje parkinga, istražitelji sumnjaju da se vozač njegovog mrtvog partnera vozio do raznih mesta u Španiji, pa čak i Italiji.

Policija je uhapsila vozača koji ima dvojno švajcarsko / špansko državljanstvo. Trenutno se tereti samo za saobraćajne prekršaje. (Espreso/Index.hr)