BRAK IM SE RASPADAO, A ONDA SU UPOZNALI ŽENU: Pristali su da se RAZVEDU da bi SVI TROJE živeli zajedno!

Zanimljivosti

BRAK IM SE RASPADAO, A ONDA SU UPOZNALI ŽENU: Pristali su da se RAZVEDU da bi SVI TROJE živeli zajedno!

Metju i Ešli Lorens sada imaju 33 godine, a zajedno su od kad im je bilo samo 15.

Par se venčao pre pet godina, a dobili su troje dece pre nego je Ešli shvatila da ‘nije zadovoljna’ i da im se veza raspada.

Razgovarali su o tome probaju nešto novo, a otkad su upoznali treću partnerku, majku četviro dece Keilu Perez, i s njom dobili još jedno zajedničko biološko dete, stvari kažu ‘nikada nisu bile bolje’.

– Sve je počelo tako što sam shvatila da Met i ja nismo srećni pa sam mu predložila da se ili raziđemo ili probamo nešto novo. On je jedini muškarac s kojim sam bila, a oduvek me zanimalo i kako bi bilo biti sa ženom, ne samo zbog fizičkog aspekta veze, već sam htela i prijateljicu s kojom mogu raditi sve što s mužem ne mogu – ispričala je Ešli čija ideja na početku ni Meta nije oduševila.

– Nikad u životu sebe nisam video u poliamorfnoj vezi, za mene je oduvek veza podrazumevala muškarca i ženu – rekao je Met.

Inače, poliamorfna veza ili poliamorija (višeljublje) podrazumeva intimne odnose, romantične i/ili seksualne prirode, s više od jedne osobe, a uz znanje i pristanak svih uključenih. Razlikuje se od poligamije u tome što odnos s trećim partnerom ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

Iako je na početku Met bio skeptičan o uvođenju još jedne žene u njihov brak, promenio je mišljenje pre dve godine kad je preko interneta upoznao i zbližio se s Keilom Perez. Ubrzo nakon što su se sprijateljili spomenuo joj je poliamoriju.

– Ljubav prema muškarcu i ženi istovremeno nije nešto što mi je oduvek bilo normalno, ali to se zbog njih promenilo – rekla je Keila koja priznaje i da joj u početku ideja nije bila prijatna, pogotovo jer potiče iz verske porodice.

Ona iz prošle veze ima četvoro dece, a pre se, kaže, borila da kao samohrana mama uz posao podigne porodicu.

A kad se pristala pridružiti Metu i Ešli, i njih su se dvoje razveli jer su, kažu, ‘hteli da odnosi između njih troje budu isti’. Premda im je sad s ukupno osmoro dece kuća prepuna, jer na spratu žive i Ešlini roditelji, svi tvrde kako nikad nisu bili srećniji.

– Više je posla, ali je i više ljubavi, više dece, više zabave i više srećnih trenutaka i igre. Svi si međusobno pomažemo – kaže Ešli, a Keila dodaje kako ni jedna od njih nije ‘prva ili druga žena već su ravnopravne, a i svu decu tretiraju jednako’.

Met je dodao i da svi troje zajedno spavaju u jednom krevetu, i to uvek, kako ne bi bilo ljubomore.

– I seks je puno bolji kad su uključene tri umesto dve osobe, Keila meni daje jednako ljubavi koliko i mi daje i Ešli, a i prema Ešli pokazuje jednako ljubavi kao ja – tako da mislim kako je sve prilično dobro ‘zaokruženo’ – zaključio je jedini muškarac u vezi. (Espreso.co.rs/24sata)