Mladi vatrogasac (20) položio ispit i u prvoj smjeni preminuo: Skrhana supruga otkrila užasan razlog smrti

Svijet

Mladi vatrogasac (20) položio ispit i u prvoj smjeni preminuo: Skrhana supruga otkrila užasan razlog smrti

Šok i nevjerica na glavnom vatrogasnom odjeljenju u gradu Sent Merizu, američka država Džordžija.

Mladi vatrogasac Efren Medina (20) preminuo je u prvoj smjeni u životu na koju je došao poslije položenog ispita.

Medina je danima unazad pripremao glavni ispit zbog čega nije spavao i tokom prve smjene na poslu, oko 3.30 ujutro njega su kolege sa odjeljenja zatekle mrtvog.

“Efren je nažalost preminuo u snu. Teško je povjerovati da je ovako nešto moguće da se dogodi 20-godišnjem fizički veoma jakom čovjeku, ali dogodilo se. Svi smo u nevjerici i duboko smo potreseni tragedijom“, stoji u saopštenju vatrogasne brigade Sent Meriza.

Dok kolege obilaze Efrenovu suprugu Britani Vaskez (20), ona ističe da joj je sve ovo i dalje poput noćne more.

“Nikada nije imao problema sa zdravljem, ali je bio pod ogromnim stresom pred ispit. Danima nije spavao. Molila sam ga da legne, ali želio je samo da se dobro priprema. Ostala sam u drugom stanju prije dva mjeseca, poslije čega smo se vjenčali. Obećavao mi je da će učiniti sve da meni i djetetu nikada ništa ne nedostaje, zbog čega mu je ovaj posao vatrogasca bio od nevjerovatne važnosti. Mislim da ga je samo srce izdalo, ništa više od toga”, rekla je uplakana supruga.

Tom Lakner, šef vatrogasne brigade Sent Meriza potvrdio je da je bio u pitanju jak srčani udar.

“Nedostatak sna, stres i to što je na prvoj smjeni bio 24 sata prouzrokovali su tragediju”, rekao je on, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)