REKLI SU IM DA NIKADA NEĆE MOĆI DA IMAJU DECU, I DA DINA IMA JAJNIKE KAO ŽENA U 45 GODINA: Ubrzo se se SRUŠILI!

Svijet

REKLI SU IM DA NIKADA NEĆE MOĆI DA IMAJU DECU, I DA DINA IMA JAJNIKE KAO ŽENA U 45 GODINA: Ubrzo se se SRUŠILI!

Džes Kelin (31) porodila se početkom godine donevši na svet dva predivna dečaka.

Pre samo godinu dana ovaj čin u njenom životu bio je nemoguća misija, a sada su ona i suprug Kris (34) po mnogo čemu zasluženo naslovnim stranama vodećih evropskih portala.

Doktori su Džes pre desetak godina rekli da ima organizam daleko starije žene kao i da su joj jajnici kao u žene od 45 godina.

– To je bio užasan udarac za mene. Nisam mogla da verujem da nikad neću zatrudneti. Nisam se predala, rekla je Džes, prenosi Dejli mejl.

Zahvaljujući velikoj ljubavi između supruga Krisa i nje, par je godinama pokušavao da uradi ono što je najviše želeo. Kada su već polako dizali ruke od svega, Džes je proleća 2020. godine zatrudnela.

– U najgore vreme, kad je počela epidemija. Ali, znali smo da nam je suđeno da imamo dete, ne i decu. Kada su nam rekli da nosim blizance, našoj sreći nije bilo kraja, ističe Džes.

A onda se dogodio i famozni 19. januar kada se osam minuta pre ponoći rodio mali Erik. Deset minuta kasnije na svet je došao i Albert. Dakle, 20. januara.

– Život se poigrao s nama i njima. Blizanci a rođeni u dva horoskopska znaka – Erik je Jarac, a Albert – Vodolija. I uopšte ne liče, nemaju ništa slično. Drugačija boja kose, potpuno se razlikuju i kad spavaju, jedu. Neverovatno, kaže Kris.

Čak su i doktori ushićeni konstatovali da je ovo bio najobičniji upliv sudbine. Sudbine koja ih je nagradila za sav trud i neodustajanje i pored loših šansi.

– Četrnaest smo godina proveli zajedno, a sad nas tek čeka prava avantura. Jedva čekamo, konstatuje Džes. (Espreso/Daily Mail)