Avram 35 godina krio od žene najveću tajnu: Kad joj je pred smrt ispričao sve, donela je DRASTIČNU odluku /Gold Coast

Ispovijesti

Avram 35 godina krio od žene najveću tajnu: Kad joj je pred smrt ispričao sve, donela je DRASTIČNU odluku /Gold Coast

Ispovedao se, ali ovakvu reakciju nije očekivao

Najveći problem mnogim parovima u braku svakako je poverenje, odnosno nedostatak iskrenosti.

Tajne počnu jedna za drugom da se gomilaju, kreće ono čuveno otuđenje i bežanje od realnosti i na kraju se sve svede ili na puko odrađivanje braka ili na – razvod, piše 16 News.

Australijanac Avram Mekalister (56) iz Gold Kousta krio je od supruge Medi (52) punih 35 godina da je bise*sualac i da je u braku s njom dva puta u prošlosti imao izlete ka istom polu.

Avram verovatno ne bi ni imao dovoljno hrabrosti da se otvori supruzi da ga na to nije naterala muka, odnosno rak koji ga je prikovao za krevet.

Dva meseca pre smrti Avram je ispričao Medi da je u mladosti, pre nego što je nju upoznao imao sklonosti ka oba pola, ali da je to nekako nestalo kad su ušli u brak. A ušli su jako rano. Obožavao ju je, rodila mu je dva sina, ali vremenom je primetio da je ipak bise*sualac.

S tim u vezi, u dva navrata počinio je prevaru za jednu noć, insistirajući sa osobama s kojima je to uradio, da se ubuduće nikako ne dogodi dalji kontakt. Griža savesti očito ga je mučila kad je saznao da mu je ostalo premalo vremena i on se ispovedao Medi.

Saznavši za njegovu nevernost, Medi ga je napustila. Punih mesec dana bio je u bolnici okružen doktorima, sestrama ali i sinovima, ali supruga više nije dolazila.

Tek pred samu Avramovu smrt, smogla je snage da ga poseti i pogleda u oči. Rekla mu je da ju je povredio kao nikad pre jer da joj je rekao sve na vreme, ne bi mu zamerila jer je znala da je samo nju voleo, prenosi 16 News.

Ovako će joj ostati tamna mrlja u srcu do kraja života da njen brak sa Avramom nikada zaista nije bio tako iskren i pun poverenja kako je prethodno verovala. Ipak, Medi je i pored bola koju je osećala u sebi bila uz Avrama do poslednjeg dana njegovog života. (objektiv.rs)