“Moja prijateljica mi je dala 20 eura u kovertu na svadbi”

Zanimljivosti

“Moja prijateljica mi je dala 20 eura u kovertu na svadbi”

Rekla sam na mikrofon na mojoj svadbi da su mi kuma i njen muž dali 500 eura, umjesto 20 koliko su zaista dali i ona mi se na tome zahvalila.

Osjećam potrebu da ovako javno kažem par riječi o njoj i zašto sam to uradila.

Toliko dobro poznajem moju prijateljicu da sam jednostavno znala po njenom ponašanju na svadbi da je nešto mnogo muči, znam da trenutno živi jako teško i posumnjala sam da je do KOVERTE i prokletih paraproblema.

Kada mi je dala kovertu naravno da sam pogledala i uvjerila se u sumnje, zbog toga sam i odlučila da javno pročitam ko je koliko dao, kako bih je razveselila i u masi zvanica pokazala kao veliku.

ALI NISAM TO VJERUJTE URADILA BEZ RAZLOGA… To sam uradila kako bih joj se zahvalila za sve što je ona ovh prethodnih godin radila za mene.

Moji roditelji su uvijek živjeli i žive jedan raskalašen život, oni su ovisnici i kao klinka sam više noći provodila i više hrane pojela kod moje prijateljice, nego kod vlastite kuće.
Dijelila je sa mnom sve, sendvič i sok u školi smo dijelile na pola, odjeću mi je davala, štitila me na sve moguće načine, kako ona tako i njeni roditelji.

Da nije bilo nje i njenih roditelja ko zna kako bih ja danas živjela, da li bih ikako i bila živa.

Mama me je rodila, ali oni su mi dali život i nema tih para na svijetu kojima se mogu odužiti za ono što su moja prijateljica i njeni roditelji uradili za mene.

Hvala tebi moja prijateljice, MOJA SESTRO jer nema tih para kojima mogu vratiti sve dobro što si mi učinila. (novi.ba)