Ema ubila ljubavnicu muža i ostavila telo da izgleda kao samoubistvo: Jedna GLUPOST ju je koštala svega / Engleska

Svijet

Ema ubila ljubavnicu muža i ostavila telo da izgleda kao samoubistvo: Jedna GLUPOST ju je koštala svega / Engleska

Sve je detaljno isplanirala osim jedne “usputne” stvari

Ema Li Vorn (51) iz Engleske ubila je Zuzanu Beseneji (37) a potom je pokušala da inscenira sve kao da je žena sebi na plaži oduzela život.

Ema je otkrila da je suprug Džek vara kada mu je u telefonu pronašla neke neobične poruke upućene osobi pod slovom “Z”. Nekoliko puta zvala je tu osobu i uvek se javljala žena sa čudnim naglaskom. Kako nije uspevala da otkrije ko je, a sumnjala je da je muževljeva ljubavnica, pratila ga je da bi se uverila u ono što je verovala.

I bila je u pravu. Dva puta je Džeka videla sa Zuzanom na piću i tu su se držali za ruke, a potom su išli dalje njenim kolima. Ema je rešila da likvidira Zuzanu a da potom sve namesti tako kao da se ona ubila.

S tim u vezi, jedne večeri na ostrvu Džersi pratila ju je do trenutka kada je s leđa u parku mogla da joj ubrizga smrtonosnu injekciju u telo. Nikog nije bilo oko njih dve. Kako je Ema nekada radila kao medicinska sestra, znala je kako da sve ovo odradi, a da žrtva umre velikom brzinom.

Potom je ušla u njena kola, stavila njeno telo u gepek i odvezla se do zaliva La Pulek. Kod litice je izašla iz kola i premestila je Zuzanino telo na mesto vozača. Auto je gurnula u provaliju, odnosno okean.

Kada je policija pronašla telo nije moglo da se dugo identifikuje šta se dogodilo. Delovalo je da se nesrećna žena ubila, ali nisu postojali dokazi za to sve dok nije izvršena obdukcija.

Telo je bilo u lošem stanju, ali nekako je ipak otkriveno da su postojale otrovne supstance u njenoj krvi. Sumnja je pala na Džeka i još dvojicu muškaraca i puna dva meseca trajala je istraga. Pregledali su se snimci od prethodnih večeri, svuda gde su bile nadzorne kamere proveravalo se da li će se videti Zuzana.

Zahvaljujući jednoj kameri sa banke, uočeno je da njen auto vozi nepoznata žena, kao i da se vreme tog čina poklapa sa danom kada je Zuzana najverovatnije preminula.

Ema je pogrešila što se te večeri nije maskirala već se na toj kameri jasno videlo da je ona za volanom. Išla je na to da nikog na ulici nije bilo sve do zaliva, ali je zaboravila na neke kamere u sporednim ulicama. Posle poligrafa i još nekoliko prikupljenih dokaza, osuđena je na 10 godina robije. (objektiv.rs)