Olga je radila uobičajene kućne poslove, ali nije ni slutila da će jednom greškom zaviti porodicu u crno / Kazanj

Svijet

Olga je radila uobičajene kućne poslove, ali nije ni slutila da će jednom greškom zaviti porodicu u crno / Kazanj

Trenutak nepažnje bio je dovoljan za tragediju.

Olga Nauletova (27) iz ruskog Kazanja smrtno je stradala krajem aprila uslijed pada kroz prozor stana sa 21. sprata solitera u kom je živjela.

Policija detaljno istražuje smrt mlade žene, a prema preliminarnim rezultatim, pretpostavlja se da je Olga pala dok je čestila prozore i da je u trenutku nepažnje izgubila ravnotežu i ispala kroz prozor sa visine, više od 200 metara.

Svjedoci koji su se igrom slučaja zatekli na licu mjesta, rekli su da su vidjeli ženu kako “iznenada gubi ravnotežu”, a potom uz jauke pada sa velike visine, uslijed čega se začuo prasak.

Nesrećna žena poginula je na licu mjesta, a policija istražuje tvrdnje svjedoka, kako bi bili sigurni da kao uzrok njene smrti ne postoje drugi razlozi, prenosi Dejli star.

– Pretpostavlja se da je radila uobičajene stvari poput čišćenja stana i pranja prozora i da se nespretno okliznula i izgubila život. U svakom slučaju, istraga o njenoj smrti i dalje je u toku kako bismo stoprocentno isključili mogućnost da ju je neko gurnuo – navodi se u izveštaju policije.

Olga je radila u kompaniji Nisan kao prodavačica automobila, a bila je udata za Kasima Nauletova (31).

Njen pad zabilježila je obližnja sigurnosna kamera, a snimke je objavila policija, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)