Poginula dok ju je sin čekao kod kuće: Posle reči dečaka kada je saznao da je mama mrtva, kamen bi plakao!

Svijet

Poginula dok ju je sin čekao kod kuće: Posle reči dečaka kada je saznao da je mama mrtva, kamen bi plakao!

Porodica ne može da se oporavi posle tragedije!

Britanka Natali Doherti (33) izgubila je kontrolu nad vozilom na auto-putu u blizini Barija, sletevši sa kolovzoza i udarivši u drvo, usled čega je poginula na licu mesta.

Iza sebe je ostavila šestogodišnjeg sina Bobija, koji je bio u kući svoje bake.

Njena majka Merion Mekenzi predostetila je smrt ćerke, rekavši da je znala da nešto nije u redu, a kada je saznala za tragičnu vest, sve vreme je gledala u jednu tačku i držala sliku svoje ćerke.

Mališan je tog kobnog dana trebalo da krene automobilom sa majkom, ali je odlučio da ostane kod kuće sa svojom bakom.

Nakon što je Natali poginula, otac mu je rekao da je “mama sada postala anđeo čuvar i da Bog uzima samo dobre anđele”, na šta je dečak pitao kada će ga mama posetiti i da li će i on postati anđeo, prenosi Daily star.

Andrea Mekenzi, partnerka Nataline majke, rekla je da je čitavu porodicu pogodila njena smrt.

– Ona i Bobi bili su nerazdvojni. Rekla je nepsredno pred smrt da će povesti Bobija sa sobom, ali je detet ipak želelo da ostane kod bake. Ovo je užasno, niko nikad ne bi trebalo da sahranjuje svoju decu – rekla je Andrea Mekenzi.

Majka poginule žene toliko je utučena da je jedva izgovorila nekoliko reči.

– Jutros smo shvatili da je više nikad nećemo videti živu. Zašto je morala da ode, zašto nije ostala kod kuće – jaukala je Natalina majka.

Policija će zs svaki slučaj istražiti ovu nesreću, ali prema preliminarnim rezultatima, niko nije umešan u Natalinu smrt, već se jednostavno dogodio trenutak nepažnje na putu. (objektiv.rs)