DRAGANA MIRKOVIĆ LEŽI NA MILIONIMA, evo koliko je je njeno bogatstvo: Živi u dvorcu, nosi najskuplju odjeću

Showbizz

DRAGANA MIRKOVIĆ LEŽI NA MILIONIMA, evo koliko je je njeno bogatstvo: Živi u dvorcu, nosi najskuplju odjeću

Pjevačica Dragana Mirković poznata je kao najimućnija srpska pjevačica, čije bogatstvo je jedan sajt nedavno procjenio na 30 miliona dolara. Međutim, ona to što je imućna nikada nije isticala, a sada je otkrila da li njenim kolegama smeta to bogatstvo.

Jedan strani sajt bavio se temom ko je od pjevača najbogatiji(100 miliona dolara), a kada se njeno ime pojavilo na prvom mjestu, Dragana Mirković nije krila iznenađenje:

– Ja sam prvo bila iznenađena da oni uopšte znaju za naše zvijezde i da se uopšte bave time. To je procjena vrijednosti cijele karijere jedne osobe. Jeste to na neki način kompliment – rekla je Dragana i dodala:

– Ja se iskreno nadam da to ne izaziva ljubomoru, ja to nisam osjetila. Toni i ja smo ljudi koji samo možemo da pomognemo kolegama, sigurno im nećemo odmoći. Kada je moj prijatelj neko ko je jači od mene i ima više, presretna sam i ponosna, divno je imati nekog takvog, pa možda i jednog dana, ne daj bože, kao bekap. Mislim da bi kolege tako trebalo da me gledaju, jer sam se dokazala da sam uvijek tu za njih da pomognem i nikada nisam pričala o tome, jer to je nešto privatno – ispričala je pjevačica. (novi.ba)