Krem tonovi i nenadmašiv luksuz: Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića kao iz bajke!

Showbizz

Krem tonovi i nenadmašiv luksuz: Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića kao iz bajke!

Pjevačica Jelena Karleuša veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gdje ponekad podeijli neki detalj iz svoje svakodnevice, pa tako fanovima nisu promakle sitnice kojima je otkrila u kakvom luksuzu uživa njena porodica.

Prije izvjesnog vremena, fudbaler Duško Tošić i pjevačica Jelena Karleuša sa kćerkama Atinom i Nikom preselili su se iz vile na Dedinju u skupocjenu kuću na Senjaku, za koju su navodno izdvojili 2,5 miliona eura.

Porodica je dugo čekala preseljenje jer je njihov novi dom uređivan s posebnom pažnjom, a Jelenini obožavaoci jedva čekaju da otkriju u kakvom luksuzu ona uživa i kakav je njen ukus za uređenje životnog prostora, budući da smo njen modni stil odlično upoznali.

Dok enterijer ostaje skriven iza zatvorenih vrata, Jelena je sada pokazala očaravajući eksterijer: balkon koji podsjeća na prizore iz holivudskih filmova i dvorište. Na pojedinim fotografijama koje je pjevačica dijelila proteklih mjeseci vidi se da je poseban trud uložen upravo u uređenje ovog dijela doma, u kom dominiraju bež, šampanj i krem tonovi.

Pored toga koliko je očigledno sve skupocjeno, porodica Karleuša-Tošić očito je prije svega mislila na udobnost, što čini ovaj dio kuće idiličnim. Na nekim od fotografijama primijetili smo braonkaste i bakarne detalje, poput ukrasa u obliku majmuna, a tu je i udobna fotelja u obliku suze. Tu je i cvijeće u lila i bijelim nijansama, a s balkona se pruža pogled na prirodu, besprijekorno dotjerano dvorište i privatni bazen. (glossy.rs)