Karleušina vila dobija novi izgled: Samo garderober je veličine stana! (Foto)

Showbizz

Karleušina vila dobija novi izgled: Samo garderober je veličine stana! (Foto)

Jelena Karleuša i Viki Miljković često se peckaju i raspravljaju tokom žiriranja u “Zvezdama Granda”, pa mnogima djeluje da su ljute neprijateljice.

Ipak, kada se ugase kamere, pjevačice se odlično slažu, a u prilog tome govori i da je JK angažovala koleginicu oko uređenja vile na Dedinju koju je njen suprug Duško Tošić kupio od Dragana Stojkovića Piksija, saznaje Kurir.

Poznato je da je Viki sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom nedavno započela novi biznis prodaje nekretnina i uređivanja enterijera, a jedan od prvih klijenata joj je Karleuša. Kako izvor blizak pjevačicama kaže, Jelena i Duško su željeli da njihova kuća bude najljepša na Dedinju, pa nisu žalili para da je urede kako treba.

Zbog velikog broja obaveza, Karleuša nije stigla da se time bavi sve do sada, a to što je koleginica započela novi biznis je vidjela kao idealnu priliku da je konačno sredi. Njih dvije se uveliko dogovoraju oko detalja, a JK je objasnila Viki kako želi izgleda njen dom. Miljkovićeva se odmah bacila na posao i počela sa naručivanjem materijala iz Turske i Italije, a kako sagovornik kaže, Jelena joj se ne miješa mnogo u rad. Konačan dizajn upotpunili su arhitekte iz Turske, a svaki detalj je pažljivo biran.

Enterijer je dizajniran u skladu sa najnovijim svjetskim estetskim i tehnološkim inovacijama na polju enterijera. Jedan od zahtjeva koji je imala pjevačica jeste da se napravi ogroman garderober, veličine prosječnog stana, a sastavni dio će biti i cipelarnik u koji može da stane čak 500 pari obuće. Svoj garderober imaće i Duško, doduše manji od Jeleninog, rekao nam je sagovornik. Posebno se vodilo računa i o sobama za njihove kćerke. Uslov je da budu prostrane i osvijetljene, kao i da dominiraju pastelni i vedri tonovi.

Dvorište i baštu pored bazena krasiće i ljetnjikovac gdje porodica provodi najviše vremena, posebno ljeti. (ekskluziva.ba)