Nastavnica uhvaćena sa UČENIKOM u autu pored puta: Kada je ugledala policiju, odlučila se na HOROR potez

Svijet

Nastavnica uhvaćena sa UČENIKOM u autu pored puta: Kada je ugledala policiju, odlučila se na HOROR potez

Prekršila pravila kaucije i ponovo se sastala sa 14-godišnjakom

Asistentkinja nastavnika Dženilin Derolf (38), osumnjičena da je imala nedozvoljene odnose sa maloletnikom, 14-godišnjim učenikom, ubila se u momentu kada su policajci došli na mesto gde je trebalo ponovo da se sastane sa dečakom.

Ona je radila u školi za decu sa razvojnim i emocionalnim problemima u Pensilvaniji (SAD), a zbog optužbe za s*ksualni odnos sa dečakom već je bila privođena i puštena uz kauciju.

Kada su saznali da njihov unuk treba da se sastane sa nastavnicom, baka i deka dečaka obavestili su policiju koja ju je pratila do automobila gde je verovatno još jednom htela da zlostavlja dečaka.

Kada je ugledala policiju, izvadila je pištolj i pucala sebi u glavu, prenosi Dejli star.

Prema navodima policije, Dženilin Derolf je u julu bila privedena zbog neodobrenog s*ksualnog napada na maloletno lice. Tada je rekla da nije kriva i puštena je iz kauciju od 10.000 dolara.

– Dečakovi baba i deda pozvali su policiju u nedelju tvrdeći da je Derolf kontaktirala dečaka kako bi dogovrili sastanak, pritom kršeći uslove kaucije. Kada smo stigli na lice mesta, zatekli smo je sa dečakom u kolima pored puta. Kada je videla detektive, izvadila je pištolj i pucala sebi u glavu, dok je dečak sedeo pored nje na prednjem sedištu – navela je policija grada Fols Taunšip.

Policija je utvrdila da je Dženilin preminula na licu mesta, dok je dečak nepovređen.

Ona je bila asistent nastavnika u školi za decu sa posebnim potrebama. Tu se sprijateljila sa 14-godišnjim učenikom, a potom je počela da mu šalje poruke putem aplikacije Diskord na društvenim mrežama.

Deda i baba dečaka takođe su bili prvi koji su otkrili vezu njihovog unuka i zaposlene u školi. (objektiv.rs)