Andrija Živković je heroj Srbije: fudbaler je uplatio ceo iznos za lečenje male Lane iz Niša

Showbizz

Andrija Živković je heroj Srbije: fudbaler je uplatio ceo iznos za lečenje male Lane iz Niša

Fudbaler PAOK-a i nekadašnji igrač Partizana, Andrija Živković je uplatio neophodan novac za lečenje male Lane Veličković iz Niša za koju se kroz mnogobrojne akcije i licitacije skupljala neophodna suma od 23.000 evra, koliko joj je bilo potrebno za terapiju u Turskoj.

Zahvaljujući Andriji, mala Lana ide na lečenje brže nego što smo se nadali, a njena porodica mu se zahvalila putem društvenih mreža na kojima je ovaj momak danas glavna tema zbog svog divnog postupka.

“Naša Lana od četvrtka nastavlja sa terapijom! Sa vama je sve lakše, dragi prijatelji! Duboko ganuti ovolikom pažnjom, obaveštavamo javnost da su u najkraćem mogućem roku obezbeđena sredstva za lečenje naše Lane! Naš sugrađanin i proslavljeni fudbaler Andrija Živković je uplatio ceo iznos lečenja! Ostala prikupljena sredstva će itekako poslužiti istom cilju. Reči ne mogu opsisati našu zahvalnost, hvala svima koji su pomogli”, napisali su Lanini roditelji.

O Andriji i drugi ljudi danas govore kao o heroju i velikom čoveku, koji je primer za ono što bi svako trebalo da pokaže na koji god način je u mogućnosti – humanost i empatiju za druge u nevolji. Njegov gest je velika inspiracija za sve i dok smo okruženi ljudima kao što je on, nikako nećemo gubiti veru u ljudskost, koliko god ona danas na momente izgledala kao nešto što je stavljeno u drugi plan i zaboravljeno.

“Danas se reč čovek piše imenom Andrije Živkovića. Ovaj divni mladić danas je uplatio celokupan iznos za Lanino lečenje. Hvala svima koji su izdvojili dragoceni novac kako bi pomogli Lani, svaka uplata biće iskorišćena u ove svrhe. Svi ste pomogli od srca”, jedan je od oduševljenih komentara na mrežama sa kojim se cela Srbija slaže. (danasnje.co)