Otac i majka tvrdili da im je MAČKA ubila bebu: Kada je otkrivena istina, svi su se zaprepastili

Svijet

Otac i majka tvrdili da im je MAČKA ubila bebu: Kada je otkrivena istina, svi su se zaprepastili

Metju Li Sebolka i njegova supruga Elizabeta iz Virdžinije optuženi su za zlostavljanje dece nakon što je njihova 10-mesečna ćerka umrla od povrede glave za koju je otac navodno pokušao da okrivi porodičnog kućnog ljubimca – mačku.

Supružnici su uhapšeni u ponedeljak u ričmondu zbog zlostavljanja svoje ćerke Rejven, koje se dogodilo prošlog meseca, a od čega je beba preminula.

Policija je upozorena na slučaj nakon kada je 30. jula beba sa ozbiljnim povredama dovedena u bolnicu, sa modricama po glavi, prelomom lobanje i znakovima gušenja, rekli su izvori iz policije, prenosi New York Post.

Policajci su potom razgovarali sa ocem deteta koji je rekao da je u momentima dok je otišao u kupatilo, beba bila u dnevnoj sobi, a mačka je prišla i sedela joj je za vratom, što je bilo dovoljno da se uguši.

Zatim je, navodno, upozorio majku i odveli su dete autobusom u bolnicu.

Policiji je priča od starta bila sumnjiva, a imajući u vidu njihovo ponašanje, kao i povrede i prelome lobanje koje dete nije moglo da zadobije od mačke, istražitelje je navelo da su za smrt novorođenčeta krivi isključivo roditelji i da su velike indicije da su ciljanu usmrtili svoju bebu.

Malena Rejven je, posle višednevne borbe za život, umrla u bolnici 10. avgusta.

Bračni par je uhapšen u ponedeljak uveče, a oboje se nalaze u pritvoru u Ričmondu. (objektiv.rs)