(VIDEO) SNIMAK KOJI JE RAZBESNEO SVE: Poštar uradio nešto užasno zbog čega je izgubio posao

Svijet

(VIDEO) SNIMAK KOJI JE RAZBESNEO SVE: Poštar uradio nešto užasno zbog čega je izgubio posao

U nastavku vam donosimo jednu priču, koja je po svemu sudeći izazvala brojne negativne reakcij kod onih koji su vidjeli video snimak, koji je za vrlo kratko vrijeme postao viralan na društvenim mrežama.

Naime kako je internet poslednjih nekoliko godina zajedno sa društvenim mrežama doživio pravu ekspanziju, tako i mi sve više imamo prilike da vidimo razne scene i situacije koje se dešavaju širom svijeta, a za koje mi nismo imali prilike znati prije. Naime s obzirom na to da sada skoro svako ima profil na bilo kojoj društvenoj mreži, tako mnogi od njih postavljaju i razne sadržaje.

Upravo u nastavku ovog teksta vam donosimo jednu priču koja je razbijesnila mnoge, a evo o čemu se tu radi. Kamera ispred jedne kuće u Los Anđelesu je zabilježila veoma šokantan čin jedne radnice Američke poštanske službe, koja je ubrzo nakon ovoga dobila otkaz na poslu.

Naime, na snimku se vidi kako je poštarka suzavcem napala psa koji je došao do ograde u trenutku kada je ostavljala poštu. Mnogi na društvenim mrežama bili su bijesni zbog snimka, jer nisu mogli shvatiti šta je tačno pas loše uradio.

Kada je vlasnik psa vidio šta se zapravo desilo on je bukvalno pobijesnio, jer njegov kućni ljubimac po imenu Koko se prema svima ophodi prijateljski, pa je samim tim tako htio postupiti i sa ovom ženom, čiji čin je potpuno neprihvatljiv i užasan. Ovaj snimak je nastao prije nekoliko mjeseci, i bez obzira na to što se poštarka izvinila vlasniku psa, ona je izgubila posao, a korisnici društvenim mreža ipak traže još oštriju kaznu jer je ona ovog malog psa napala na vrlo okrutan način! (cenzurisano.info)