Danijela se predozirala i umrla sa bebom u naručju: Način na koji je mališan preživeo pravo je BOŽJE ČUDO

Svijet

Danijela se predozirala i umrla sa bebom u naručju: Način na koji je mališan preživeo pravo je BOŽJE ČUDO

Danijela Vejd (29) iz Luizvila (Kentaki, SAD), majka dvomesečne bebe, pronađena je mrtva u stanu nakon pretpostavki da se predozirala.

U vreme smrti bila je sa svojom bebom u naručju, a mališan Drešon, koji je nekoliko dana proveo pored mrtve majke, preživeo je zahvaljujući grickanju sopstvenih prstiju, prenosi Wave News.

Majka preminule mlade majke Adrijan Vejd, držeći fotografiju svoje ćerke, govorila je da je nekoliko dana pre tragedije Danijela bila u poseti kod nje i da je bila vedra i nasmejana.

– Ona i njena deca bili su u mojoj kući. Najpre smo odveli starije dete u školu, zatim smo imali vrlo lep dan. To je bio petak ali bio je vrlo smešan i srećan – navela je majka preminule Danijele, odnosno baka dvomesečne bebe.

Tog dana poslednji put je videla svoju ćerku živu, a posle nekoliko dana, policija joj je javila užasne vesti.

– Istražitelji Policijske uprave Luizvil su me  pozvali da odem u stan ćerke da identifikujem telo. Kada sam stigla, rečeno mi je da je moja ćerka mrtva već nekoliko dana – navela je Adrijan.

Njen dvomesečni unuk Drešon ležao je pored mrtve majke i bio je živ, a policija navodi da je odojče preživelo grickajući sopstvene prste.

– Danima je bila mrtva dok je beba ležala pored nje. Kada je policija došla, bebina ruka i dalje je bila vlažna od pljuvačke jer je dete grickalo prste od gladi – dodala je ona.

Majka preminule rekla je da je beba sada u bolnici i da se oporavlja od posledica dehidracije i povreda na rukama, a to što je njen unuk preživeo smatra kao Božje čudo.

Toksikološka analiza potvrdila je da je Danijela preminula od posledica predoziranja, dok se očekuje da se maleni Drešon potpuno oporavi.

Njegova baka tvrdi dda će se brinuti o njemu, kao i o drugom unuku. (objektiv.rs)