MAMA JE STEFANI ODVELA NA PRVU PLASTIČNU OPERACIJU KADA JE IMALA 13 Od tada se nije zaustavila, troši 15.000 € i izgleda kao LUTKA

Zanimljivosti

MAMA JE STEFANI ODVELA NA PRVU PLASTIČNU OPERACIJU KADA JE IMALA 13 Od tada se nije zaustavila, troši 15.000 € i izgleda kao LUTKA

Stefani Mulić (21) iz Švedske je opsednuta plastičnim operacijama i korekcijama, a prvu je imala sa svega 13 godina.

Ona je zadala sebi cilj da postane Barbika.

Ona na plastične operacije sada troši 15.000 evra godišnje. Stefani je istakla da su je mama i tetka uplele u začarani krug korekcija, a da je sa 13 godina stavila filere u usnu i da joj se odmah svidelo kako izgleda sa njima.

“Živim u malom gradu u Švedskoj i oduvek sam volela lepotu. Moja mama je čitav život radila kao kozmetičarka, a tetka radi sa filerima i botoksom, tako da mi ništa od toga nije bilo strano. Od malih nogu sam znala da želim da budem plavuša i izgledam kao Džena Džejmson ili Holi Medison – one su za mene ikone”, rekla je Stefani.

Ova devojka priznaje i da je od 17. godine svakog mesec pomalo dopunjavala usne, kao i da misli da je to najbolje što je ikada učinila. Inspiracije su joj bile Brac i Barbi lutke, a veruje da joj ogromne usne doprinose tome da izgleda savršeno. Uradila je i nove zube, filere u usnama, jagodicama i na bradi, vilici i ušnim resicama, operaciju nosa, botoks na celom licu, fox eye tretman, a na sve to stavila i ekstenzije u kosu, ima istetovirane obrve koristi veštačke trepavice.

U budućnosti planira da ima još operacija – povećanje gr*di, operaciju uklanjanja rebara, fejslifting, povećanje zadnjice, onu za postizanje mačjih očiju.

Porodica i prijatelji podržavaju njen izgled i smatraju da izgleda dobro.

“Moj život je postao mnogo lakši od operacija. Ne znam koliko trošim tačno na njih, ali to je oko 1.500 evra mesečno. Mojoj okolini to ne smeta i zapravo misle da izgledam odlično. Zadovoljna sam dosadašnjim rezultatima i nemam nameru da se zaustavim”, rekla je Mulićka.

“Pre operacije nisam uopšte volela sebe, ali posle operacija se mnogo bolje osećam, iako treba da uradim još mnogo toga. Imam mnogo više Instagram pratilaca nego pre”, kaže ova Šveđanka i dodaje da je tek počela sa operacijama i da ima još mnogo toga na umu.(kurir.rs)