MAJKA ČETIRI SINA IMA LJUBAVNIKA, A MUŽ JE PODRŽAVA: KADA JE ON KUĆI, LJUBAVNIK SPAVA NA KAUČU

Zanimljivosti

MAJKA ČETIRI SINA IMA LJUBAVNIKA, A MUŽ JE PODRŽAVA: KADA JE ON KUĆI, LJUBAVNIK SPAVA NA KAUČU

Emma Fedigan (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u ranim 20-im godinama.

Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panse*sualnosti, ali nikada nije dobila priliku istražiti svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Prije tri godine odlučili su ‘proširiti se*sualne horizonte’ pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Simona Berryja (43) i njegovu partnericu Kelly (42). prenosi “Hayat“,

S Kelly su se brzo zbližili, no Emma je, također, razvila posebnu vezu sa Simonom. Uglavnom, na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u se*sualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju nikakvih homose*sualnih sklonosti.

Ali, njihova romansa se ugasila lanjske godine kada je Emma prekinula vezu s Kelly, ‘jer su imale lošu komunikaciju’ pa je automatski i Robert prekinuo veze s njom. Ali, Emma i Simon nisu željeli da njihova veza isto završi, jer su postali vrlo privrženi jedno drugome.

U jako sam lijepoj ljubavnoj vezi sa Simonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla živjeti bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe – rekla je Emma.
Ljubav je beskonačna i nije rezervirana samo za jednu osobu. Naši dječaci obožavaju Simona. On radi u školi i pomaže roditeljima – dodala je.
Emma i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dvije sedmice radi i odsutan je od kuće pa je sedmicu dana doma. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema, u krevetu sam s Emmom – nadovezao se Simon.
Kaže kako nije samo tako želio odustati od njihove veze kada su se Emma i njegova supruga Kelly razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvaća da je sve to dio ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Emma ne planira imati dijete sa Simonom, no ‘ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga’, prenosi The Sun. (haber.ba)