Požalila sam se svekru na muža, a onda mi je on rekao sramotnu istinu: Porodica nam je skandalizovana

Svijet

Požalila sam se svekru na muža, a onda mi je on rekao sramotnu istinu: Porodica nam je skandalizovana

On je ovoj 31-godišnjoj ženi pružao utehu tokom razvoda, ali niko nije ni slutio da će doći do ovakvog epiloga situacije

Erika Kvigl (31) iz Kentakija kaže da je pravu ljubav pronašla u najnezgodnijem trenutku – dok je bila u braku. I “ljubav njenog života”, kako kaže, bila je takođe u braku – sa njenom svekrvom.

Erika je rešila da je vreme da se rastane od svog supruga Džastina Tauela sa kojim ima devetogodišnjeg sina. Utehu u trenucima razvoda pružao joj je svekar, Džastinov očuh Džef Kvigl (60). Iako ih deli 29 godina i tabu odnos, Erika i Džef su se zaljubili jedno u drugo.

– U brak sa Džastinom sam ušla kada sam imala svega 19 godina. Teško mi je pao razvod – kaže ona, dodajući da se prepala kada je shvatila da se zaljubljuje u svekra i da je “probala da se bori protiv toga, ali nije uspela”.

– Znam da zvuči skandalozno i cela naša porodica bila je skandalizovana, ali nismo mogli protiv sebe. I uradili smo pravu stvar – sada uživamo u porodici i našoj ćerki Breksli koja ima dve godine.

Kaže i da deli starateljstvo nad sinom sa bivšim mužem, kao i da su, posle inicijalnog šoka, svi prihvatili novo stanje.

– Kada sam ja svekru priznala da razmišljam o razvodu, i on mi je rekao da je i sam u bračnim problemima. Nešto kasnije, priznao mi je i da je zaljubljen u mene – kaže Erika.

Iako kaže da porodica i dalje sumnja da su se oboje razveli jer su već bili u preljubničkom odnosu, oni insistiraju da su u vezu ušli tek kada su se oboje razveli.

– Sada je sve u redu. Džastin nam je oprostio, ponovo smo svi porodica i možemo da nastavimo u normalnom tonu – kaže Džef. (objektiv.rs)