Muž je iznervirao što je za večeru doneo jelo koje NE PODNOSI: Narednog jutra dogodio se užas

Zanimljivosti

Muž je iznervirao što je za večeru doneo jelo koje NE PODNOSI: Narednog jutra dogodio se užas

Supružnici su dugo terali inat jedno drugom

Mnogo je ljudi kojima su tokom epidemije koronavirusa popucali živci.

U mnogim zemljama poput Indije recimo, stanovnici su bili prinuđeni da mesecima sede u karantinu, poštujući i policijski čas, pa su svađe unutar četiri zida bile neminovne.

Bizarna i tužna vest potresla je lokalno stanovništvo, mada komšije tvrde da je ovako nešto bilo očekivano. Dotični muž i žena navodno se odavno nisu voleli, prenosi timesnownews.com.

Štaviše, svađali su se svakodnevno oko najmanjih sitnica i puno puta policija je dolazila na njihova vrata jer su se tukli i bacali posuđe po kući.

Tragedija se dogodila prošlog vikenda kada je suprug došao kući donevši jelo koje njegova žena ne voli. Suprotno tome, ona je, kako je muž rekao posle u policiji, iste večeri dva sata kuvala jelo, pa ju je ono što je on doneo dodatno pogodilo zbog truda koji je uložila u večeru.

Tada je otišla demonstrativno u svoju sobu rekavši mu da je sutra neće biti. Suprug je istakao u policiji da je nije shvatao ozbiljno jer je pretila puno puta samoubistvom.

Ipak, narednog jutra zaista je zatekao njeno beživotno telo u sobi. Pozvao je hitnu pomoć koja ju je odvela u bolnicu, pošto su lekari na licu mesta osetili njen puls.

Nesrećna žena je u bolnici malo kasnije i izdahnula. Osamnaestogodišnji sin ovog disfunkcionalnog bračnog para izjavio je da se dugo plašio ovakvog razvoja događaja, jer su mu i majka i otac stradali sa živcima u poslednje vreme. (objektiv.rs)