MLADA JEDVA PREŽIVELA SVADBU ZBOG SVEKRVE: Pokušala je da OTRUJE snajku, JEDVA JE IZVUKLA ŽIVU GLAVU (VIDEO)

Svijet

MLADA JEDVA PREŽIVELA SVADBU ZBOG SVEKRVE: Pokušala je da OTRUJE snajku, JEDVA JE IZVUKLA ŽIVU GLAVU (VIDEO)

Svekrva pokušala da otruje mladu, umešao se i sin

Da odnos snaje i svekrve može da bude komplikovan, to svi znaju, ali ono što je mladoženjina majka uradila na venčanju zapanjilo je svet. Događaj koji je umalo mogao da se završi tragično opisala je Kali, organizator ovog venčanja.

Ona je u videu pod nazivom “greška ili sabotaža” koji je objavila na TikToku opisala kako je mladoženjina majka parktično pokušala da otruje mladu. Iako je znala da izabranica njenog sina ima ozbiljnu alergiju na kokos, naručila je kolače posute ovom namirnicom i još je “nutkala” da ih proba.

“Pripreme su počele po planu. Znala sam da je nevesta ozbiljno alergična na kokos, a sa tim je bila upoznata i poslastičarka koja je pravila tortu. Bili smo spremni da venčanje počne”, priča Kali.

Međutim, tokom slavlja primetila je da je iznenada stigla nova tura kolača, osim prelepe svadbene torte na tri sprata koja je već bila isporučena. Kada je upitala otkud novi slatkiši, mladoženjina majka je rekla da je ona poručila kako se ne bi desilo da oskudevaju u hrani.

“U redu, to zaista nije tako neobično”, pomislila je Kali. Međutim, tu priča dobija neobičan obrt.

Svekrva je uzela jedan od kolača i pružila ih mladi, nudeći joj da ga proba. Nesrećna devojka nije imala pojma o čemu se radi pa je naivno uzela jedan i taman što ga nije zagrizla kada je “uleteo” mladoženja.

“Mama, znaš da je alergična”, uzviknuo je sprečivši katastrofu. Sledećih 15 sekundi je u sali bila mrtva tišina, niko se nije usudio da progovori.

“Mladoženja je otvorenih usta gledao u svoju mamu. Nevesta je izgledala apsolutno užasnuta i uplašena, i ja bih bila isto”, priča Kali.

“A mladoženjina majka, koja je bukvalno pokušala da otruje buduću snaju, nije se ni najmanje potresla zbog svega. Samo je slagnula ramenima i okrenula se i otišla.”

Šokiran njenim ponašanjem, mladoženja je potpuno izgubio kontrolu i počeo da viče.

“Ti si užasna osoba, nikada nisi podržavala ovu vezu, ovo je dno dna, čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu. Ona je doslovce mogla da doživi anafilaktički šok”, urlao je, iako to očigledno nije uzmemirilo njegovu majku. Nešto kasnije se samo pokupila i otišla sa svadbe, a srećom, fatalni ishod je izbegnut.

Video je izazvao pregršt komentara na ovoj društvenoj mreži, a većina je posredno poručivala nesrećnoj nevesti da “beži iz te porodice ako misli da ostane živa”, kao i da će svekrva verovatno ponovo pokušati nešto slično da izvede.

Postoji čitav niz videa u kojima priča na ovu temu, pogledajte jedan od njih(espreso.co.rs)

@_cal_cifer

Reply to @natecreepyart The aftermath was AWKWARD. #weddingplanning #motherinlaw #storytime #weddingvenue #weddinghorrorstory #weddingtiktok

♬ original sound – Callie