Nataša uspavala dijete, a nije zaključala vrata kuće: Ujutro je kraj kauča ugledala krvavog komšijinog psa

Svijet

Nataša uspavala dijete, a nije zaključala vrata kuće: Ujutro je kraj kauča ugledala krvavog komšijinog psa 

Prepala se kao nikad pre u životu

Nataša Vernon (33) iz Džeksona u američkoj državi Vajoming opisala je na društvenim mrežama šta joj se dogodilo prošlog vikenda kada je zaboravila da zaključa vrata kuće.

Nataša je ostala sama sa četvorogodišnjom ćerkom u kući zaboravivši da posle uspavljivanja nje proveri da li je sve zatvorila po kući.

Dok je opisivala slučaj na Instagramu i Fejsbuku, Nataša je više puta naglasila da se nikada pre u životu nije toliko uplašila kao tog jutra kad se probudila, prenosi KTWO-TV iz Vajominga.

– Lejsi je zaspala i ja sam posle nje zadremala na kauču dnevne sobe gledajući neki film. Posle sam se trgla i pogasila svetla, nastavljajući da spavam. Nisam se setila da proverim da li sam zaključala vrata kuće. Štaviše, ne samo što su ostala otključana, već su bila i pritvorena, znači svako je mogao da uđe – piše Nataša.

Ona dodaje da je ujutro čula neku buku i kada je otvorila oči, videla je komšijinog psa, krvavog oko čeljusti kako je posmatra.

– Samo što me nije strefio srčani udar! Gledao me je i dahtao kao da je pre toga trčao 15 kilometara. Ili se borio s nekim. Upravo ta pomisao me je prepala kao ništa pre u životu. Nisam smela naglo da ustanem iz kreveta već sam mu se obratila toplim rečima da vidi da nisam pretnja – piše Nataša.

Dok je ustajala s kreveta, samo se molila Bogu da je njena Lejsi živa u drugoj sobi.

– Mislim da joj se nešto dogodilo, da bih g*lim rukama skočila na tog staforda da ga zadavim. Sva sreća da je pas bio prilično miran i dopustio mi je da ustanem. Polako sam otvorila vrata kuće i navela ga da izađe. Kako sam ih zatvorila potrčala sam u sobu. Bilo je oko šest ujutro, Lejsi je još spavala. Odahnula sam. Onda sam počela da se pitam odakle psu ta krv oko usta. Obišla sam celu kuću dok se nisam uverila da je sve u redu – napisala je Nataša.

Tokom prepodneva otkrila je da se pas potukao u kraju sa drugim psom, nakon što je pobegao od vlasnika tokom šetnje.

– Posle je u panici izgleda ušao kod mene u kuću, mada mi i dalje nije jasno zašto baš ovde – zaključila je ova majka. (objektiv.rs)