“Gde će ti duša?”: Katarina SUROVO kaznila sina što nije slušao na času i zgrozila sve na mrežama

Svijet

“Gde će ti duša?”: Katarina SUROVO kaznila sina što nije slušao na času i zgrozila sve na mrežama

Odmah je dobila nadimke “tiranin” i “veštica”

TikTokerka Katarina Rodrigez ispričala je kako je kaznila petogodišnjeg sina koji u maloj školi nije slušao na času.

Nakon što joj je učiteljica javila da se dečko vrteo i podstrekivao drugu decu da budu nemirni, Katarina je izgubila živce i jedva je čekala da sina nauči pameti.

A to je učinila tako što ga je naterala da 500 metara pretrči na skoro 40 stepeni koliko je iznosila temperatura tog dana.

– Moj sin ne želi da sluša na času. Pravi nesnosne zvuke, ne sluša, misli da ne mora da bude miran, a i u dvorištu je težak. Sada ćemo da trčimo. Na 40 stepeni – rekla je Katarina čiji je post pogledalo skoro milion ljudi.

Ona je dodala kako ovu kaznu nije do sada primenjivala, ali je ubeđena da će sada uticati na ponašanje sina.

– Mislio je da idemo samo do pošte, pa je počeo da trči. Ubrzo je shvatio da ga kažnjavam. Sada umire – rekla je Katarina čiji je komentar na račun sina razbesneo ceo svet.

Na kraju ga je pitala da li će sada, posle ove kazne biti bolji u školi, na šta je jedva govoreći izustio da hoće.

Pratioci su bili šokirani snimkom.

“Gospode Bože, smiluj se da ne ode u pakao, iako je zaslužila”, “Zašto neko nju ovako ne kazni? Ništa slično ne bi joj palo na pamet za sina”, “Nije ni svesna da je sin mogao da doživi srčani udar”, “Ona je tiranin i veštica. Ne mogu da se odlučim šta je tačno od ta dva pojma”, bili su neki od komentara.

Videvši kakvu je reakciju proizvela u pratiocima, Rodrigezova ne samo da je obrisala snimak, već je i svoj profil podesila da bude privatan. (objektiv.rs)