Ne bira da li je crna ili plava: DEDA (63) izgubio nevinost u šupi, pa tvrdi – “ja sam stručan ljubavnik”

Zanimljivosti

Ne bira da li je crna ili plava: DEDA (63) izgubio nevinost u šupi, pa tvrdi – “ja sam stručan ljubavnik”

On se suočio i sa određenim pritiscima i kritikama na svoj račun, pa je upitao za savet

Jedan anonimni 63-godišnji muškarac podelio je svoju ispovest sa javnošću i otkrio detalje o svom dosadašnjem ljubavnom iskustvu.

On je, naime, oktrio da je već sa 16 godina uplovio u emotivne afere, pa je upitao za savet.

– Imam 63 godine i otkako sam izgubio nevinost sa 16 godina, u ranim jutarnjim satima, u šupi za bicikle u Mančesteru, imao sam bezbroj ljubavnica.

Nemam neki svoj izgrađeni tip žene. Spavao sam sa ženama svih uzrasta, boja i vera. Sve dok su zgodne, zdrave i spremne za avanturu, ja sam srećan.

Uvek sam iskren da želim samo odnose bez obaveza, a ne vezu i prema njima se odnosim s poštovanjem tokom i nakon toga. Nikad ne uzimam njihov broj, ali zahvaljujem im i zovem im taksi. Ja sam stručan ljubavnik i znam kako da zadovoljim ženu.

Ali kad završim, osećam se pomalo slomljeno i prazno, i uskoro ću to morati ponovo da uradim.

Moji prijatelji me zovu „super pastuv“. Nikada se nisam ženio ili imao decu za koju znam (uglavnom sam bio oprezan) i odgovara mi to što sam slobodan.

Pokušao sam da izlazim na dejtove, da uplovim u vezu, ali odnos sa jednom ženom više puta mi ne odgovara. Ponekad se osećam pomalo usamljeno, što je posebno bilo vidno tokom karantina, kada nisam mogao nigde da izađem.

Nisam nesrećan, ali moj brat kaže da sam zavisnik od odnosa i da mi treba pomoć. Kaže da je vreme da se smirim pre nego što postanem tužan starac – požalio se on.

Šta vi miliste o njegovom načinu života? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)