Ljubavnica ga posle sedam godina ostavila, pa joj zapretio objavom vrelih snimaka: Obrt ga je dotukao

Zanimljivosti

Ljubavnica ga posle sedam godina ostavila, pa joj zapretio objavom vrelih snimaka: Obrt ga je dotukao

Verovao je da sve drži pod kontrolom

Sedam godina trajala je veza između jednog Singapurca i Malezijke sve dok ona nije raskinula vezu. Skrhan saznanjem da će ostati bez nje, počeo je da je ucenjuje, sve dok nije završio iza rešetaka.

Zvuči kao scenario za niskobudžetni film, ali priča jeste istinita i imala je nekoliko obrta pre zanimljivog i pomalo očekivanog kraja.

Čua Jo Kvang (57) iz Singapura upoznao je neimenovanu stanovnicu (46) Malezije koja je 2011. godine bila eskort dama.

Čua se momentalno zaljubio u nju i posle nekoliko nedelja konstantnog unajmljivanja žene, ubedio ju je da prekine s tim poslom i posveti se njemu. Dogovor je bio da joj on na mesečnom nivou isplaćuje 2.500 dolara samo da se ne bi bavila poslovnom pratnjom.

Ta žena znala je od početka da je Čua oženjen i nije mu se mešala u brak, baš kao što nije tražila ni da se oni ikada uzmu. Jedino joj je bilo bitno da od njega dobija novac.

Kada je 2018. godine Čua utanjio s parama, žena je po prvi put zapretila raskidom veze. Tada su među njima krenule trzavice, da bi loš odnos bio završen raskidom u januaru 2019. godine.

Nespreman da se nosi sa istinom i novonastalom situacijom, Čua je od žene tražio da mu vrati novac!

Konkretno, 30.000 dolara, pošto je smislio da bi mu bilo dovoljno da mu za sedam godina finansiranja vrati 12 meseci. Ona je to odbila.

Znajući da ona ima brojnu familiju, Čua je izmislio nov identitet, pa je počeo da ženi šalje snimke iz njihovog kreveta, predstavljajući se kao “M”.

Svojoj bivšoj ljubavnici rekao je da mu je to prijatelj iz SAD kojem je poslao neke snimke, kao i da će i ostalima poslati, kako bi se ona uverila da će joj sa svih strana napraviti pakao od života. Taj “M” zapretio je ženi da se mora naći sa Čuom i vratiti mu 30.000 dolara ili će on sve snimke objaviti i ceo svet znaće ko je ona i čime se bavi.

Na jednom snimku žena je bila obnažena, na drugom je Čui priređivala oralni seks, dok je na trećem bio intiman odnos njih dvoje.

Singapurac baš i nije vodio računa o tome kako da sakrije telefon s kojeg se predstavljao kao “M”. Bivša ljubavnica prijavila ga je policiji koja je izvršila upad u njegovu kuću. Zaplenjeni su mu telefon i laptop i na njima je sve pronađeno.

Čua je na sudu proglašen krivim i narednih sedam meseci provešće iza rešetaka. Takođe mu je zabranjeno da ikada više priđe bivšoj ljubavnici.

Videvši da je sam sebi napravio pakao i da mu je uništena porodica, Čua je posegao za očajničkom merom – izvinjenjem i kajanjem.

– Izdao sam suprugu i dva sina. Posle boravka u zatvoru povući ću i se i postaću Budista. Već sam bio pre u ustanovi za mentalne bolesti i ne želim više da mučim sebe i druge. Kriv sam – rekao je Čua. (objektiv.rs)