“REKLA SAM FUTI – IDEM JA KOD MOG SINA MIŠE” – Posljednja ispovijest Marine Tucaković slama srca – “Može on bez mene, jak je”

Svijet

“REKLA SAM FUTI – IDEM JA KOD MOG SINA MIŠE” – Posljednja ispovijest Marine Tucaković slama srca – “Može on bez mene, jak je”

Marina Tucaković je svojevremeno ispričala da je osjetila da joj se bliži kraj.

Vijest o smrti Marine Tucaković potresla je domaću javnu scenu, a brojne kolege i saradnici se i dalje potresnim riječima opraštaju od nje.

Mrežama uveliko kruže njeni najljepši stihovi, mnogi se prisjećaju i njenih intervjua, a u svojoj posljednjoj ispovijesti Marina je govorila o svojoj bolesti, ali i ispričala da osjeća da joj se bliži kraj.

Tom prilikom istakla je da jedino za čime žali jeste što se rastaje od drugog sina Milana. kao i da je uprkos borbi s teškom bolešću, zbog Laće i supruga Aleksandra Radulovića Fute duhom živjela kao da je zdrava, te da im je dala dobar primjer kako i oni poslije njenog odlaska treba da nastave dalje.

“Stanje mi nije ni dobro ni loše jer se mijenja iz dana u dan. Trudim se da živim kao da sam zdrava, ne volim pravila i često ih kršim. Nisam se ničega odricala. Volim da putujem, ponekad popijem čašicu alkohola, a umijem i da zapalim s vremena na vrijeme. Onda sam odjednom osjetila da me napušta snaga. Futi sam govorila: ‘Idem ja polako kod mog sina Miše! Mirna sam jer Laća može dalje bez mene. Jak je on.’ Milan je mnogo brinuo o meni, na trenutke mi je bilo mnogo žao kad vidim da se sekira, a ne mogu ništa da promijenim. Futa je non-stop sa mnom, rijetko da smo bilo šta radili odvojeno. Nisam ni u jednom momentu očajavala. I kad je bilo najgore, umijela sam da kažem sebi: ‘Dobro je, Marina, živa si i sve je u redu’”, ispričala je tada Tucakovićeva, prenosi Mondo. (haber.ba)