Majka Jelena s razlogom je strahovala: Anu (27) ubio čovek koji je vodio DVA ŽIVOTA, odao ga jedan RAČUN

Svijet

Majka Jelena s razlogom je strahovala: Anu (27) ubio čovek koji je vodio DVA ŽIVOTA, odao ga jedan RAČUN

Anino telo sa metkom u glavi pronađeno je pored puta

Ana Repkina (27) iz Moskve upoznala je Vilijama Hargrova (26) iz Oregana preko jedne ruske društvene mreže 2016. godine, a nakon nekoliko meseci odlučila je da ga poseti.

Ipak, nije znala za njegovu mračnu tajnu: Imao je aferu sa udatom Mišel Čavez, a da cela stvar bude još bizarnija, živeo je u kući koju je ona iznajmljivala. Nije poznato da li je Mišelin muž znao za aferu.

Ana je došla da poseti Vilijama ne sluteći ništa. Otpočeli su vezu, da bi je potom Vilijam zaprosio. Repkina je bila presrećna i podelila je fotografije prstena sa društvenim mrežama, što je razbesnelo Mišel.

Ana se potom vratila u Rusiju, obećavši da će se za nekoliko meseci vratiti da se uda za Hargrova. Mišel je prvo imala razumevanja za to što se Vilijam viđa sa drugom ženom, ali kada je videla da se verio sa Anom, pobesnela je – Hargrov je verenici dao Mišelin prsten, koja je ona njemu poklonila kao obećanje da će ostaviti supruga i biti sa njim.

U martu 2017. Ana se vratila u Oregon, uprkos strahovima njene majke, Jelene, koja je bila zabrinuta zato što njena ćerka putuje na drugi kraj sveta da bi se udala za čoveka kojeg jedva poznaje. U koferu je ponela venčanicu.

Kako je veza postala ozbiljna, Vilijam se iselio iz Mišeline kuće i iznajmio stan u kojem je živeo sa Anom, ali je nastavio tajno da se viđa sa Čavezovom, tvrdeći da mu Repkina ništa ne znači.

Kada je Mišel ispričala Ani da se viđa sa Vilijamom, on je sve porekao i ubedio Repkinu da je Čavezova samo “ljubomorna bivša”.

Kada su 23. marta Ana i Vilijam krenuli na plažu kako bi se venčali, sveštenik se nije pojavio, a on ju je ubedio da se razboleo. Ipak, istina je bila drugačija – nije nikada ni “rezervisao” sveštenika.

Nekoliko nedelja kasnije, Mišel je Hargrovu postavila ultimatum – ona ili Ana. “Ukoliko ne bude gotovo do četvrtka, pravim sneška”, rekla je, misleći na porodičnu šalu da telo može da se sakrije u Snešku beliću negde gde je toliko hladno i gde se sneg nikada neće otopiti.

Sledećeg dana, Vilijam je rekao Mišel da je raskinuo sa Anom i da je ona otišla u Rusiju, a zatim su imali se*s u automobilu.

Sutradan je Anino telo sa metkom u glavi pronađeno pored puta, a pored nje su se nalazile konzerve, maramice i gomila smeća.

Policija je pronašla i račun iz KFC-a na ime Kevina Tomasa, Hargrovog prijatelja koji je potvrdio da je bio sa njim u prodavnici brze hrane, kao i da mu je pozajmio sačmaru koju mu nije vratio.

Na sačmari su pronađeni Vilijamovi otisci prstiju, pa je tako osuđen na doživotnu robiju sa mogućnosti pomilovanja nakon 25 godina. Iako je njegova odbrana tvrdila da je Mišel ubila Anu, pozivajući se na opasku o snešku, ona nije optužena. (objektiv.rs)