Osam meseci se zaljubljivao u Hanu koju nije ni video: Kad su se našli, sledio se od šoka ko je ona…

Zanimljivosti

Osam meseci se zaljubljivao u Hanu koju nije ni video: Kad su se našli, sledio se od šoka ko je ona…

Profesor fizičkog po imenu Mario mesecima se dopisivao sa jednom ženom ni ne znajući ko je ona.

Nakon što se razveo, Mario je mesecima bio beskućnik i narkoman, dok se nije skinuo u programu za odvikavanje od bolesti zavisnosti. Tamo mu je preporučeno da počne ispočetka.

Odlučio se da upozna devojku na aplikaciji za poznanstva. Nije ni slutio da će se mesecima dopisivati sa Hanom, za koju će se ispostaviti da je ludo zaljubljena u njega, kao i da se radi o – njegovoj cimerki!

Mario je posle razvoda ostao bez krova nad glavom i nije mogao da viđa decu, prenosi Super Žena.

– Teško sam podneo razvod, počeo sam da se drogiram. Bio sam beskućnik, devet meseci nisam mogao da viđam svoju decu. Morao sam da se promenim. Kasnije se pojavila i Hana” – ispričao je Mario i dodao da je Hanu upoznao preko aplikacije za upoznavanja.

Objasnio je i da je tokom osam meseci dopisivanja pokušao uživo da upozna Hanu, ali da bi ona uvek u poslednji čas odustala.

Postao je pomalo sumnjičav, pa je kontaktirao voditelje emisije ‘Catfish’ u nadi da će je oni pronaći. Istraga je otkrila da je Hana zapravo Kortni, njegova cimerka koja je ludo zaljubljena u njega.

Kortni, koja je i Mariova poslovna partnerka koristila se slikama žene s Novog Zelanda. Uspeli su da dođu do žene s Novog Zelanda koja nije imala pojma da neko koristi njene slike.

– On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se već gotovo pet godina. Želela sam da vidi kako je biti njegova devojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega – ispričala je Kortni.

Mario je bio šokiran kada je saznao da je Hana zapravo Kortni.

– Volim je kao prijateljicu, kao porodicu, ali to je to. Ne bih išao dalje od toga – rekao je Mario.

Uprkos izdaji, Mario je oprostio i nastavili su da žive zajedno i vode posao kao prijatelji. (objektiv.rs)