Razvela se od muža posle 11 godina braka zbog jedne slike: Otkriće sina KO je na njoj ju je dokrajčilo

Ispovijesti

Razvela se od muža posle 11 godina braka zbog jedne slike: Otkriće sina KO je na njoj ju je dokrajčilo

Od prvog dana zajedničkog života imala je izlive neverovatne ljubomore

Patološki ljubomorna Melisa Marpl (35) iz Kolorada razvela se od supruga Dereka (42) posle 11 godina braka kada je na njegovom Fejsbuk profilu videla sliku na kojoj je zagrlio drugu ženu.

Melisa je Dereka posle otkrića bukvalno izbacila iz kuće ne želeći ni da čuje šta se krije iza te slike i da li ju je on prevario. I sin Majls (9) pokušao je da dopre do majke ali nije htela ni sa kim da priča, već je samo pozvala advokata, prenosi KTVD televizija.

Sedam dana kasnije, Melisin advokat pozvao je Dereka da mu saopšti kako su svi papiri oko razvoda sređeni i da samo treba da dođe i potpiše sve u društvu svog advokata.

– Melisa je bila vrlo isključiva i želela je da se što pre sve završi. Volela je Dereka više od sebe, ali dugo mu je pretila razvodom samo ako ga uhvati sa drugom ženom. Podelili su starateljstvo nad sinom – rekao je advokat Marplove za lokalne medije u Koloradu.

Ipak, posle razvoda od Dereka, Melisa je jednim odlaskom u školu otkrila pravu istinu o slici koju nije želela da čuje.

Sin Majls upoznao je majku sa novom učiteljicom Redžinom (28) koja mu je pomogla da prevaziđe mucanje u školi. Nedeljama se trudila oko njega i kako je otac Derek često iz tog razloga dolazio u školu, kako bi savetima dodatno pomogao učiteljici, Melisa nije ni imala uvid u to ko je ona i koliko samo znači sinu u ovom periodu.

Ispostavilo se da je učiteljica Redžina lezbijka, kao i da se Derek slikao s njom (pred nekoliko njenih kolega) kako bi ona potom stavila sliku na svoj Fejsbuk profil u prilog priči o pomaganju dece da se otarase u školi gadnih blokada, poput mucanja recimo.

Tada je Melisi pozlilo i pala je u depresiju. Što se Dereka tiče, on je i prilikom razvoda izjavio da suprugu voli, ali i da mu je prethodnih 11 godina često pravila pakao od života zbog nerazumne ljubomore i posesivnosti, te da će na neki način po prvi put u poslednje vreme “prodisati” bez nje.

– Koliko puta sam na javnim mestima crveneo zbog nje, koliko me je samo koštala nerava verujući da je stalno varam – rekao je samo kratko Derek za KTVD. (objektiv.rs)