(VIDEO) Hana otišla da se vidi sa dečkom i doživela UŽAS: Ispratio je do kuće, pa ŠOKIRAO pitanjem

Zanimljivosti

(VIDEO) Hana otišla da se vidi sa dečkom i doživela UŽAS: Ispratio je do kuće, pa ŠOKIRAO pitanjem

U početku je razočarana devojka mislila da se mladić šali, ali je kasnije shvatila da je zapravo bio ozbiljan

Gotovo da nema osobe koja nije doživela barem jedan propali dejt u životu, ali, da li ste ikada prisustvovali ljubavnom sastanku na kojem je druga strana pokušala da izvuče profit?

Upravo se to dogodilo jednoj devojci, nakon što je muškarac sa kojim se viđala odbio da je odveze do kuće, koja je bila na samo pet minuta udaljenosti. Umesto toga, rekao joj je da je najbolje da pozove taksi u povratku.

Međutim, baš kada je okrenula broj, on joj je predložio da je ipak odveze kući – ali samo ako mu da pare koje bi potrošila na taksi.

– Tako sam jednom izašla sa tipom kome sam morala da platim da me odveze do kuće – rekla je Hana na TikToku.

– Pošto nije hteo da me odveze kući, predložio je da uzmem taksi. A potom se predomislio I rekao da će me on odvesti ako mu dam pare koje bi mi i taksista uzeo.

https://www.tiktok.com/@hannahcollins4376/video/7011506793654275333?sender_device=pc&sender_web_id=6962057174567536133&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Ona je nastavila:

-Pošto me je tada odbacio kući i očigledno sam u glavi mislila da se šali i da mu očigledno neću dati novac za prevoz do kuće. Dok sam izlazila iz njegovog auta, rekao je: “Da li imaš li gotovinu? – rekla je Hana i dodala:

-Inače, ovaj momak je bio stariji, odrastao – zaključila je ona.

A kako biste vi reagovali da vam se desilo nešto slično? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)