Samohrana majka Ema mučki ubijena pred sinom iz ČISTA MIRA: Još dvoje djece ostalo bez igdje ikoga!

Svijet

Samohrana majka Ema mučki ubijena pred sinom iz ČISTA MIRA: Još dvoje djece ostalo bez igdje ikoga!

Na lokalnom putu u Meksiku koji vodi do naselja Zihuateutla dogodilo se ubistvo u kom je život izgubila žena po imenu Ema (38). Kako prenosi El Sol de Puebla, nesretnoj ženi je pucano u glavu i to baš u trenutku kada je išla na posao u jednu loklanu firmu.

U trenucima kada je napadnuta, bila je u društvu najmlađeg sina, a razlozi ubistva za sada nisu poznati.

– Prema dosadašnjim istragama neidentifikovani subjekt ih je presreo i obratio im se, nakon čega je izvadio pištolj i pucao u ženu. Počinilac je imao masku na glavi, pa još nije identifikovan. Policija intenzivno radi na njegovoj identifikaciji i pronalasku – naveli su istražni organi za lokalne medije.

Prema prvim informacijama, žena nije imala nikakav dosije u policiji, niti je bila upletena u sumnjive poslove. Živjela je mirnim životom sa svojom djecom.

Pored najmlađeg sina koji je bio pored nje u trenucima tragedije, Ema je imala još dvoje maloljetne djece, a bila je samohrana majka. Živjela je sama sa svojom djecom, nije imala roditelje, ni partnera, a o djeci sada nema ko da brine.

Ovaj zločin alarmirao je mještane koji ne mogu da vjeruju šta se dogodilo nedužnoj ženi. Neki od njih su se organizovali u mini grupe i krenuli u protest ispred policije i tužilaštva, zahtjevajući hitnu identifikaciju i hapšenje počinioca.

Takođe sugerišu na to da je ovog puta žrtva bezrazložnog ubistva bila Ema, a sutra može biti bilo ko drugi, prenosi “Objektiv“. (Haber.ba)