Trener skočio u more da spasi Emu: Njegova žena Darija vrištala od muke, a onda se desilo najgore

Svijet

Trener skočio u more da spasi Emu: Njegova žena Darija vrištala od muke, a onda se desilo najgore

Ruski fitnes trener Danil Gagarin (30) preminuo je u španskom letovalištu Torevieha kada je pokušao da iz vode izvuče koleginicu Emu Monkonen (24), s kojom je radio u Alikanteu.

Ema je nerazumno rešila da usred talasa u moru skoči sa litice, što nisu podržali Danil i supruga Darija koja se nalazila pored njega.

Nakon što je skočila u vodu, Ema je počela usred jake struje da se davi, pa je Danil skočio u vodu da je spasi.

U jednom momentu uspeo je da je uhvati za ruku, ali je stena na kojoj se našao bila isuviše klizava da bi se održao na njoj. Voda ga je povukla nazad i tu se, pred očima frapirane Darije Emi i Danilu izgubio svaki trag, prenosi East2West News.

Uzalud je Darija vrištala dozivajući supruga. Potom je zvala službu spasavanja a oni su posle sat vremena pronašli telo Eme Monkonen. Tek narednog dana i nekoliko kilometara dalje, našli su i Danilovo telo.

Uplakana Darija pokazala je snimak nesreće policajcima, a onda je i okačila video na društvene mreže kako bi uticala na ljude širom sveta da se ne igraju sa sudbinom.

Aljoša Mas, njihov prijatelj iz Španije rekao je za medije da su ovakvi skokovi u vodu oduvek privlačili ljude koji imaju problem sa adrenalinom, ali i da su njih često plaćali životom.

– Ovo je bilo blago rečeno nemarno i ludo. Želim da kažem ljubiteljima adrenalina – pronađite sigurnije aktivnosti – rekao je Mas. (objektiv.rs)