Krenula je na ŽURKU, pa ušla u nepoznat automobil: Sedam godina provela zatvorena u KUTIJI

Svijet

Krenula je na ŽURKU, pa ušla u nepoznat automobil: Sedam godina provela zatvorena u KUTIJI

Nju je oteo bračni par koji je puštao da izađe iz kovčega samo kada bi je sil*vao i mučio

Kolin Sten oteta je 1977. godine dok je stopirala ispred svoje kuće u Kaliforniji. Nije ni slutila da će umesto zabave na koju se uputila, završiti zarobljena narednih sedam godina.

Naime, tada 20-godišnju Kolin je oteo mladi bračni par i godinama držao u kovčegu ispod kreveta iz kojeg su je puštali smo kada su je mučili i sil*vali.

Kamerun Huker i njegova supruga Dženis devojku su pokupili na putu dok je stopirala kako bi stigla na zabavu. Kolin je mislila da joj se posrećilo, ali je ubrzo shvatila da se nešto grozno sprema.

Tokom vožnje uočila je neobičan objekat na zadnjem sedištu – veliku drvenu kutiju. Umesto da je ostave na zabavi, oni su devojku odveli u svoj dom u Kaliforniji, gde je ostala sledećih sedam godina. Odmah po dolasku u kuću, zaključali su je u podrum.

Kolin je godinama trpjela s*ksualno zlostavljanje i mučenje, a u drvenoj kutiji bila je zarobljena 23 sata na dan.

Par ju je izgladnjivao, a tokom noći dopustili bi joj izlazak iz kutije kako bi je udarali i zlostavljali. Kako bi bili sigurni da devojka neće pobeći, Kameron i Dženis izmislili su tzv. tajanstvenu organizaciju imena ‘Kompanija’ i zapretili joj da će je ubiti ako pokuša da pobegne.

Kolin je ubrzo nakon otmice preimenovana u ‘K’, dok je Kameron postao ‘Gospodar’, a Dženis ‘Gospođa’.

Tri godine nakon otmice, Kameron je devojku odveo u posetu njenim roditeljima. Predstavio se kao njen dečko, a roditelji nisu ni posumnjali da bi on mogao biti njen otmičar i da već godinama njihova ćerka živi u zatočeništvu.

Nakon nekog vremena, Kolin je imala sve više slobode. Češće je izlazila iz drvene kutije kako bi se brinula o njihovoj deci, ali i dalje je bila u strahu da će Kompanija doći po nju

Kako je vreme prolazilo, Kolin i Kameron postali su sve prisniji, što je uznemirilo Dženis koja je odlučila da ispriča istinu. Priznala je Kolin da Kompanija ne postoji i da je i nju Kameron oteo kada je imala 15 godina i godinama maltretirao pre nego je postala njegova žena. (objektiv.rs)