“Besplatan ručak, a i ona je bila BRUTALNA”: Mladić (24) “SMOTAO” stariju ženu, pa mu se osladilo

Ispovijesti

“Besplatan ručak, a i ona je bila BRUTALNA”: Mladić (24) “SMOTAO” stariju ženu, pa mu se osladilo

Kako je istakao, uopšte mu nije bilo neprijatno, a za osudu okoline ne mari

Ovo je ispovest mladića koji je počeo da traži posao, a “završio” kao žigolo. Bio je u vezi sa mnogo starijom ženom.

– Nisam išao na faks. Završio sam srednju školu i odlučio da se zaposlim. Nije mi se učilo. Bio sam previše lenj. Roditelje je bilo baš briga za moje školovanje, glavno da ne treba da me finansiraju i da se odselim. Tako je i bilo. Živeo sam neko vreme sam. Pa sa curom. Pa opet sam – priča ovaj mladić.

Novca nikad dosta, pa je potražio novi posao.

– Tako sam i upoznao tu stariju ženu. Nisam radio za njenu firmu nego zapravo za nju. Kad sam došao na razgovor, bila je ona prisutna. Javili su mi da sam odbijen, ali usledio je poziv direktno od nje za ručak. Rekao sam zašto ne? Besplatan ručak, a i ona je bila brutalna. Dobra ženska. I ultra bogata žena. Rastavljena. U godinama, ali se držala predobro. Šta da vam kažem? – kazuje dalje on.

Ručak se završio kod nje u krevetu.

Par puta smo se tako videli, pa bi završili kod nje. Nisam nikada gajio osećanja prema njoj, niti ona prema meni. Bio je to jednostavno dobar posao. Ona mi je kupovala odeću i stvari koje sam hteo a ja sam njoj pružio užitak kakvi drugi nisu mogli. Dobar sam u krevetu I za sebe mogu da kažem da sam dosta atraktivan tako da znam da nije mogla da mi odoli. Još sam mnogo mlađi, pa je to pali. Inače imam 24 godine, Preselio sam se kod nje i živeo s njom – navodi on.

Prema njegovim rečima, uopšte mu nije bilo neprijatno

– Voleo sam taj način života. Sve sam imao. Stalno njeni pokloni. Kupila mi je čak i auto koji je prepisala na mene. Znači, nije bila pokvarena. Ono, sa svoje 24 godine sam imao auto o kojem sam mogao da sanjam pre. Bili su tu satovi i putovanja na najbolja mesta i u najbolje hotele. Sve sam imao. Moram priznati, bilo je to jedno od boljih iskustava ikad – istakao je.

Ipak, nisu svi za takvu vrstu odnosa.

– Ja sam bio. Nikada niko od mojih prijateljan nije znao da sam sa njom, a roditelje kao što sam rekao, nije bilo briga ni gde sam. I ne nazivam se muška sponzoruša ili kako već. Bio je to zaista dobar posao. Prekinuli smo to na lep način. Dala mi je sve stvari koje mi je kupila da zadržim. Bila je stvarno korektna – objašnjava ovaj mladić. (objektiv.rs)