Čudotvorni ruski lijek koji čisti pluća i bronhije: Provjereno radi, a pravi se od sastojaka koje sigurno imate u kući (RECEPT)

Zdravlje

Čudotvorni ruski lijek koji čisti pluća i bronhije: Provjereno radi, a pravi se od sastojaka koje sigurno imate u kući (RECEPT)

Oslobodite se šlajma i sluzi, očistite svoje disajne puteve

Teško je pronaći pravi lek za čišćenje pluća. Ona se ponašaju kao sunđer, filtriraju svašta, od zagaženog vazduha, preko cigareta. Akumuliraju sluz, što može dovesti do ozbiljnih posledica. Nakupljanje šlajma i sluzi u plućima ne samo da je veoma neprijatno, već u težim slučajevima može da dovede do gušenja.

Kada se jednom zamaste plućne alveole, potreban je baš poseban lek da sanira taj problem.

Međutim, postoje domaći lekovi koji će pomoći da se ovaj organ sam pročisti, a jedan od najpopularnijih primenjuju Rusi vekovima.

Probajte ovaj prirodni preparat koji će pomoći da se izbaci sluz i koji će olakšati čišćenja bronhija. Posebno je delotvoran kod pušačkog kašlja.

Sastojci:

1 kašika jabukovog sirćeta
manji komad svežeg korena đumbira (veličine 6-8 mm)
1 kašika kokosovog ulja
1 kašičica meda

Priprema:

Isecite đumbir na komade i stavite u čašu vode. Prokuvajte i ostavite da se napitak ohladi. Kod jakog kašlja dodajte kokosovo ulje, jabukovo sirće i med. Ovu količinu popijte odjednom.

Domaći “lek” za čišćenje bromnhija i pulća pijte kada god osećate da otežano dišete.

Ukoliko imate hronične plućne bolesti, svakako se savetuje da se prethodno savetujete sa lekarom.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.
Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja. (novi.ba)