Učiteljica po svaku cenu želela da SPAVA sa đacima: U računar je upisala nešto što je ZAPREPASTILO kolege

Svijet

Učiteljica po svaku cenu želela da SPAVA sa đacima: U računar je upisala nešto što je ZAPREPASTILO kolege

Učiteljica Nikol Dafol koja je snimljena kako vrši s*ksualni čin nad jednim učenikom, suočava se sa još optužbi za napade, a njene žrtve koje su se naknadno javile, traže 50 miliona dolara.

Ona je u martu osuđena na trogodišnju uslovnu kaznu zatvora nakon što je utvrđeno da je imala s*ks sa maloletnim učenikom.

Kako izveštava Nort Džersi, javila su se još trojica njena učenika koji tvrde da su imali odnose sa njom, dok je predavala u srednjoj školi Kolumbija, a sve je otkriveno nakon snimka na kom se vidi kako ora*no zadovoljava maloletnika 2014. godine.

Taj snimak izazvao je skandal, a Nikol je odmah potom uhapšena. U januaru 2020. izjasnila se krivom.

Učenici tvrde da ih je ona primoravala na s*ks nudeći im poklone i dobre ocene, a sve se dešavalo od 2011. do 2014. godine.

– Dafol je obično navodila da je zaljubljena u mladiće, a u tužbi podnetoj prošlog utorka bivši učenik ove škole tvrdi da ga je prvi put zlostavljala leta 2011. kada je imao svega 14 godina. Njen “atak” je nastavljen i kasnije kada mu je slala golišave fotografije i provokativne poruke. Sledećeg dana, Dafol i učenik otišli su na obližnji parking nedaleko od škole, gde ga je učiteljica oralno zaddovoljila – navodi se u izveštaju tužilaštva.

Takođe je, prema navodima, Dafol falsifikovala računarske spise i aktivnosti na času, navodeći da su učenici prisustvovali predavanju, iako su u tim trenucima bili u ljubavnom zanosu sa učiteljicom, a čak im je i povisila ocene, iako nije bilo nikakvih elemenata za to.

Još jedan od onih koji je optužio učiteljicu naveo je da mu je kupila skupocenu trenerku u zamenu za s*ks. (objektiv.rs)