Petra (29) se RAZOČARALA prve bračne noći: Nakon odnosa, muž joj uputio PITANJE – odmah se rasplakala

Ispovijesti

Petra (29) se RAZOČARALA prve bračne noći: Nakon odnosa, muž joj uputio PITANJE – odmah se rasplakala

Prema njihovom svedočenju, sve su se čuvale za takozvanog “gospodina pravog”, međutim, neke od njih se i nisu najbolje provele

U savremeno doba prava je retkost čuti da je novopečeni par čekao brak da bi stupio u intimne odnose, a ako vas je zanimalo kakvo je iskustvo žena koje su nevinost izgubile nakon venčanja, u nastavku pogledajte njihove ispovesti.

Naime, pet žena podelilo je 2020. godine svoje priče sa javnošću, a prema njihovom svedočenju, sve su se čuvale za takozvanog “gospodina pravog”.

Ana, 24: “Još uvek sam nesigurna!“

– Čekali smo sa s*ksom do venčanja. Dok sam se ja čuvala za brak, moj suprug je već puno ranije izgubio nevinost, te je bio s brojnim ženama u krevetu. S*ks mi je nekako bio veliko razočaranje. Bila sam neverovatno nesigurna, jer ništa nisam znala o s*ksu i stalno mi je bilo u glavi to da je on već bio s toliko žena u krevetu. Uvek sam mislila da je prvi s*ks nešto bolno i strašno, ali opet i super – zato jer ćemo u dvoje otkrivati nove stvari.

Međutim, to je bilo samo za mene nešto novo, a za njega ne i nije bilo onako kako sam želela. Situacija mi je bila jako napeta, toliko da sam i danas još uvek nesigurna. Verujem kako je s*ks u braku puno više od tek dva tela koja se dodiruju. Teško je to objasniti. Uprkos tome sam razočarana. Neke stvari su sada bolje, ali druge su mi još teške. Postala sam samouverenija – ali moj suprug je još uvek iskusniji od mene.

Višnja, 28: “Bila je to najveća greška u mom životu“

– Bilo je strašno, zaista! To što sam čekala sa s*ksom do braka, to je bila najveća greška u mom životu! Prve bračne noći smo imali s*ks i bilo je strašno – ni danas nije ništa bolje. Sada smo već četiri godine zajedno. To je uzrokovalo toliko puno problema u našoj vezi i prilično smo se udaljili jedno od drugoga. Više ni ne spavamo u istom krevetu!

Moj suprug nije bio nevin do venčanja. Spavao je sa svojom devojkom iz srednje škole. Žalim što sam vršila pritisak na sebe da ostanem nevina do braka. Kad bih mogla da vratim vreme, odmah bih spavala s njim!

Margareta, 23: “Odmah smo imali s*ks u autu!“

– Prvi s*ks nakon venčanja bio je strašan i boleo je k’o sam đavo. Bili smo toliko napaljeni da spavamo zajedno da smo se imali s*ks u autu ispred hotela. To nije bila dobra ideja, jer nije baš bilo ok. Drugu rundu imali smo u apartmanu za mladence. Moj suprug nije bio nevin i bilo mu je jako teško da čeka do braka. Meni je to bilo važno iz religioznih razloga – tako sam vaspitana. S*ks je kasnije bio fenomenalan zato jer sam odjednom mogla da isprobam sve ono što sam oduvek želela. Sada smo godinu dana u braku – a s*ks je još uvek sjajan!

Petra, 29: “Plakala sam pod tušem“

– Moj bivši suprug i ja vozili smo se prema hotelu kako bismo se odmah nakon venčanja bacili u krevet. Smejali smo se jer smo znali šta nas očekuje. Nismo znali ništa o predigri pa smo pustili s*ksi muziku. Nismo ni znali kuda tačno i kako s njegovim p*nisom, pa smo nespretno brljali dok nije ušao u mene. I onda je sve brzo završilo. Imali smo s*ks u jednom položaju – i nakon tri minute je bio gotov. Pitao me: ‘Je li to sad to?’

Otišla sam pod tuš i plakala sam deset minuta. Kad sam se vratila u krevet, spavao je. Moj suprug je takođe bio nevin i rekao je da će se oženiti sa mnom zato da možemo da imamo s*ks . Šta sam naučila iz toga: s*ks je na kraju samo stvar, a ako bih sada mogla opet da odlučim hoću li ga imati pre braka, definitivno bih ga isprobala.

Klara, 22: “Brinula sam se jer je njegov p*nis bio tako malen“

– Bilo je jako napeto! Mislila sam da ću se čuvati za pravog, ali ko bi mislio da će to trajati do venčanja? Moj suprug i ja smo radili neke stvari pre i brinula sam se jer je njegov p*nis bio jako malen. Međutim, veličina mi više ne igra nikakvu ulogu – zato jer je hemija među nama sjajna, a to drži naš bračni i s*ksualni život svežim. On nije bio nevin do braka. Vremenom je bilo sve bolje u krevetu i meni – i sada još učimo o našim telima. (objektiv.rs)