VARALA muža sa kim je stigla, a onda joj je život SUROVO naplatio: “Stigla me je Božja kazna”

Ispovijesti

VARALA muža sa kim je stigla, a onda joj je život SUROVO naplatio: “Stigla me je Božja kazna”

Ona je istakla i da nije imala nameru da vara svog supruga, kao i da se preljuba jednostavno dogodila

Jovana je priznala da je više od jedne decenije varala svog venčanog supruga, i do detalja opisala svoje avanture i načine na koje je svoje prevare skrivala. Takođe, ono što joj se zatim dogodilo ju je nateralo da promeni svoj život iz korena, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

– Nisam imala neki poseban razlog da počnem da ga varam – rekla je ona na početku. Istih smo godina, sličnih interesovanja, imamo zajedničke prijatelje. Sve preduslove da budemo srećni. Ali, jednostavno, posle nekoliko meseci braka prestali su leptirići u stomaku, nije me više privlačio kao muškarac i osetila sam se prazno i nezadovoljno. On je i dalje bio divan prema meni, ali to više nije bilo to, objasnila je ova Beograđanka.

Ona je rekla da nije imala nameru da vara svog supruga, kao i da se prevara jednostavno dogodila.

– Izlazila sam povremeno s drugaricama, nekima od njih plakala na ramenu, a onda smo jednom prilikom kuma i ja otišle u neki klub u kojem je radio mnogo sladak barmen. Gledajući ga osetila sam nešto što s mojim mužem mesecima nisam. I eto, uradila sam to. Danima sam se kasnije kajala, pokušavala da ispravim stvari, prema mužu bila bolja nego ikad, ali ništa nije vredelo. Nekoliko nedelja kasnije ponovo smo otišle u isti klub. I tako je počelo.

Jovana je otkrila da joj savest nije dala mira, ali da nije mogla da obuzda svoje želje.

– Počela sam da menjam ljubavnike, svaku priliku sam koristila za neobavezne odnose, spavala sam sa svima zbog kojih sam se osećala lepo i poželjno. Pomišljala sam da se razvedem naravno, ali mi je razum govorio da to ne činim. Jer, u suštini, moj brak nije bio loš. Muž nije ništa sumnjao, bio je zaokupljen svojom karijerom, a ja sam mu pružala dovoljno nežnosti i pažnje da ne postane sumnjičav. Barem sam tako mislila. Zašto da menjam situaciju u kojoj sam dvostruki dobitnik?

Međutim, jednog dana Jovana je otkrila da ima zdravstvene probleme što ju je nateralo da dobro razmisli i promeni život iz korena.

– Uplašila sam se kao nikad u životu. Čak sam u jednom momentu pomislila da me je stigla božija kazna zbog svega što sam radila. Išla sam na sve moguće pretrage i analize i muž je sve vreme bio uz mene. Tešio me i hrabrio. U jednom trenutku se nešto izleteo i shvatila sam da je sve vreme znao šta sam radila, ali je ćutao jer je želeo da me zadrži. Tada sam shvatila da nikada neću naći boljeg od njega i stare emocije su se vratile. Na sreću, moja bolest je bila benigna i prilično brzo sam se oporavila, ali sam zahvaljujući tome dobila dvostruku šansu za novi život. Sigurna sam da je neću upropastiti, završava ona svoju ispovest. (objektiv.rs)