“Ili ja, ili beba”: Napravio dete devojci (18), pa izazvao HAOS kad je čuo šta je odlučila

Zanimljivosti

“Ili ja, ili beba”: Napravio dete devojci (18), pa izazvao HAOS kad je čuo šta je odlučila

Ona je istakla da nije očekivala ovakvu reakciju od svog dečka, i da smatra da ima puno pravo da uradi onako kako je planirala

Odabir imena za bebu je uvek uzbudljiv, ali i izazovan zadatak, oko kojeg se verovatno neće svi parovi u prvih mah složiti.

Dok se jednom od roditelja mogu svideti, na primer, tradicionalna imena, drugi bi se verovatno radije opredelili za jednostavna, kratka imena.

Ali, šta se dešava kada budući mama i tata ni po koju cenu ne mogu da se slože oko imena za svoju prinovu?

Naime, jedna žena je otkrila da njen dečko mrzi ime koje je izabrala za svoju bebu – iako joj to toliko znači.

Ona se požalila na Reditu i ispričala da je svom prvorođenom sinu htela da da ime po majci, Žaklina/Žaki, koja je bila neverovatna majka i koja je skoro umrla kada je rađala svoju ćerku. Kao posledica teškog porođaja, majka ove devojke nikada više nije mogla da ima decu.

Kada je saznala da ona i njen dečko (19) očekuju dečaka, znala je tačno kako da ga nazove – ali stvari nisu baš išle po planu.

– Kada je saznao da sam trudna, rekao mi je da odlučim – ili on, ili beba i ja sam odlučila da zadržim svoju bebu čak i ako to znači da ću izgubiti njega – istakla je devojka.

– Ipak, ostao je sa mnom, ali nije išao ni na jedan sastanak sa babicom i propustio je jedan rengen, jer posle toga nije hteo da izađe na ručak sa mnom i mojom mamom.

– Prošlog meseca smo saznali da čekamo dečaka – dodala je ona.

Ali kad je svom dečku spomenula ime, rekao je, “sve osim Žaka”, ako je znao koliko joj ime znači.

– Nije naveo nijedan drugi razlog i nije dao nikakve druge predloge. Ne želi čak ni da razgovara o imenima. Beba će se prezivati po njemu, a i srednje ime će nositi po njemu, što mislim da je sasvim u redu. (objektiv.rs)