“Spavam samo s OŽENJENIMA, uzbudljivije je”: Ispovest serijske ljubavnice, evo šta joj TEŠKO pada

Zanimljivosti

“Spavam samo s OŽENJENIMA, uzbudljivije je”: Ispovest serijske ljubavnice, evo šta joj TEŠKO pada

Jedan muškarac ju je često sa svojim privatnim avionom vodio na luksuzna putovanja

Bivši model, a današnja finansijska savetnica Gvinet Li (49) iz Londona bila je u srećnom braku dok joj u 31. godini suprug nije preminuo od raka, nakon čega je počela opet da izlazi, ali je brzo shvatila da joj je dobro samo s oženjenim muškarcima, pa sad bira samo takve – i na to je ponosna.

Nakon perioda tugovanja zbog smrti supruga, Li je počela ponovo da izlazi i upoznala je muškarca s kojim je provela četiri godine, ali kad je ta veza ‘pukla’, počele su njene afere s oženjenim muškarcima.

– S njima sam mogla da uživam u muškom društvu i uzbudljivom intimnom odnosu, bez da moram podnositi sve ono što parovi u vezama podnose; od dosade, preko lošeg s*ksa, pa do svađa oko toga ko će baciti smeće ili ostati kući s decom…- objasnila je za The Sun.

I sigurno bi se, kaže, većina žena verovatno sramila da prizna da spava samo s muškarcima u braku; ili bi se plašile osude; ona svoj izbor ne krije.

– Svesna sam koliko me žene mrze, ali se pitam uživaju li one stvarno gledajući kući s muževima neku glupu seriju ili poput mene žude za uzbuđenjem – kaže i dodaje da je u vezama s oženjenim muškarcima uzbuđuje skrivanje, ali i ‘tajna’ putovanja, izlasci na skrivena mesta i pokloni za koje supruge ne smeju saznati…

Imala je tako, kaže, sreće da naleti na nekoliko zanimljivih tipova, a posebno lepe uspomene ima na jednog finansijskog savetnika i milionera koji je pre ulaska u poslovni svet bio majstor meditacije na Alpima..

On ju je često, kaže, sa svojim privatnim avionom vodio na luksuzna putovanja i kupovao joj skupocene poklone, poput Cartier narukvice vredne 3 i po miliona dinara (25.000 funti).

– Toga nema u ‘normalnim’ vezama, zar ne? – zaključuje Li i dodaje da je bila srećna i s pokojnim suprugom, ali ipak nikada nije razmišljala o porodici i majčinstvu. Pokušala je, dodaje, i s ‘tradicionalnim’ načinima traganja za partnerom, pa se nekoliko puta prijavila i na Tinder ne bi li nekog upoznala, ali na kraju se razočarala.

– S oženjenim je muškarcima intimni odnos uzbudljiviji i ja sam im jedina ljubavnica, ne moram se ni sa kim takmičiti kako je to slučaj kad je neko solo – kaže.

Ipak, dodaje, kad se odlučite na takav život, morate biti spremni i na činjenicu da oženjeni muškarac ima porodicu kojoj uveče ide i da vas neće voditi na putovanje za božićne i novogodišnje praznike. Zato je i ona ponekad usamljena, no ovakav joj je angažman, kako ističe, još uvek draži od porodične atmosfere i uobičajenih problema u tradicionalnim vezama. (objektiv.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)