(VIDEO) Ispali joj svi zubi, pomislila da će je muž ostaviti, a onda se desila PROMENA kojom je zaludela muškarce

Zanimljivosti

(VIDEO) Ispali joj svi zubi, pomislila da će je muž ostaviti, a onda se desila PROMENA kojom je zaludela muškarce

Žena po imenu Alisija, majka četvoro dece, u ispovesti na TikToku navela je da je konstantno strahovala da će je muž napustiti jer je prilično rano ostala bez zuba i bila prilično zapuštenog izgleda.

Jednog dana prelomila je u glavi i rešila da ugradi zube, a i da se pozabavi fizičkim izgledom.

Alisija je sada lepotica koja bi svakog muškarca oborila s nogu. Iako trenutno puca od samopouzdanja, ne krije da je ranije imala probleme i živela u konstantnom strahu i nesiugrnosti.

– U sadašnjeg muža zaljubila sam se kada sam imala 18 godina, a sa 20 sam se udala za njega. Prvu bebu rodila sam godinu dana kasnije, a tokom trudnoće shvatila sam da imam probleme sa zubima. Kako je vreme odmicalo, zubi su počeli sukcesivno da mi ispadaju i mislila sam da će me suprug ostaviti – navela je Alisija.

Naprotiv, Džoš je oduvek bio uz nju, pružao joj je podršku, a zajedničkim snagama doneli su odluku da ugradi veštačke zube.

Alisija tvrdi da je takođe imala i genetske predispozicije za prerani gubitak zubi, odnosno problem sa nedostatkom kalcijuma.

Takođe je, osim ispadanja zubi, doživela veliku promenu u licu, a na TikToku je pokazala kako je izgledala ranije pre nego što se sredila.

Iako su mnogi “odlepili” za njenim sadašnjim izgledom, bilo je i onih koji su je izvređali da i dalje izgleda ružno bez šminke i da nikad ne bi bili sa njom.

Ipak, oni koji je podržavaju navode da se srećna što pored sebe ima takvog muža koji je u svemu uz nju. (objektiv.rs)

@princxssglitterhead

Reply to @joeblemm70 the real reason I don’t care what any man thinks🔥#daddyjosh#toothlessgirl #marriagevibes #whatdoesitmean #denturesandpregnancy

♬ a thousand years (lullaby) – christina perri