Profesorka muzičkog uhapšena s OSMEHOM na licu posle odnosa sa učenikom: Otkriće tajne zapanjilo je sve

Svijet

Profesorka muzičkog uhapšena s OSMEHOM na licu posle odnosa sa učenikom: Otkriće tajne zapanjilo je sve

Niko ne može da predvidi kako će se ova priča sad završiti

Profesorka muzičkog Alisa Tungul (31) iz kanadskog grada Edmontona uhapšena je pod sumnjom da se od juna do novembra 2016. godine se*sualno iživljavala nad tada 15-godišnjim učenikom škole u kojoj je radila.

Iako do danas nije razjašnjeno zašto je momak, danas 20-godišnjak punih pet godina ćutao o tome, činjenica je da je nakon njegovog poziva policija morala da postupi po naređenju, prenosi knewz.com.

Policajci su profesorku zatekli nasmejanu. Kada su joj rekli zašto je hapse kažu da nije skidala osmeh s lica.

Ispostavilo se da je razlog njenog bizarnog zadovoljstva bila činjenica da je ubeđena da nije kriva, jer ju je, kako je rekla odmah u stanici, dečak tada molio da spava s njom i tako skine nevinost.

– Ja sam mu bila prva. Imam i tonu poruka od njega u kojima me moli da spavamo. Nisam nekoliko meseci želela da pomislim na to, ali na kraju sam prihvatila. I nisam se pokajala. Lep je osećaj kada ste nekom prvi u krevetu u životu. Otkriću i tajnu. Ukupno sam kod četiri muškarca bila prva u životu i jako mi drago zbog toga. Za ovog momka tvrdim da me je molio za to, nijednog trenutka nisam insistirala – rekla je profesorka Alisa zapanjenim policajcima.

Student danas ima svoju verziju koju je ispričao policiji. Navodno je mesecima trpeo iživljavanje profesorke koja je želela pošto-poto da mu bude prva.

Na kraju je navodno pristao na se*s samo da bi je skinuo s leđa. Pojedine poruke koje je pokazao advokatu i policiji upućuju na to da se profesorka malo zaljubila u njega, a malo je zaista želela da kao starija i iskusnija dominira u odnosu.

– Menjali smo muzičke diskove, knjige, pisali zajedno neke pesme. Lepo smo se slagali, dok ona nije postala navalentna i želela je se*s. Nisam želeo da pet godina progovorim o tome jer mi je majka pretila da će me se odreći ako ime naše porodice izađe u novinama u tom kontekstu. Pretila mi je svaki dan. Zato sam ćutao – rekao je momak čiji je identitet skriven od javnosti.

Profesorka Alisa Tungul tvrdi da je nevina i da će to dokazati na sudu. (objektiv.rs)