Namamio poznanicu u kola i posle pokušaja odnosa ju je iznenada PREGAZIO: Na sudu je sve šokirao odbranom

Svijet

Namamio poznanicu u kola i posle pokušaja odnosa ju je iznenada PREGAZIO: Na sudu je sve šokirao odbranom

Kada je video šta mu se sprema, igrao je na poslednju kartu

Britanac Džejms Martin (27) priznao je da je u afektu, odnosno čistom nepromišljenošću izazvao smrt Stele Frju (38) tako što ju je posle pokušaja odnosa pregazio na putu.

Džejms i Stela bili su na piću nakon čega je on ponudio da je odveze kući. Kako je, prema njegovim rečima, postojala hemija između njih dvoje, on je stao kraj puta kako bi ga Stela oralno zadovoljila.

Nakon toga je po svaku cenu želeo da imaju odnos, što je ona odbila i tražila je da je vozi kući. Besni Martin je na početku vožnje otvorio vrata kombija i nastavio je da vozi dok je Stela visila na prozoru. Potom je vožnjom cik-cak bacio devojku u punoj brzini na put. Prolaznici su pozvali hitnu pomoć koja je na licu mesta mogla da konstatuje samo smrt devojke.

Istraga je utvrdila da su se Džejms i Stela ozbiljno posvađali oko toga da li će imati odnos u kombiju, te da on nije mogao da podnese činjenicu da je odbijen, iako je dobio oralni s*ks od nje.

Policija je uhapsila Martina koji je ostavio parkiran kombi daleko od mesta nesreće i pobegao je u nepoznatom pravcu. Korišćen kondom kao i DNK sa cigarete u njemu pružio je policajcima neophodan dokaz da se radi o Martinu.

Ono što je zaprepastilo sve je što je prilikom hapšenja vikao da to nije bio on, praveći se da je čitavo veče proveo u kući.

– Pogrešili ste, nisam ja čovek koga tražite. Celog dana bio sam na poslu, ne poznajem tu ženu – vikao je Martin iako je i on znao da neće izbeći pravdu.

Martinov advokat igrao je na poslednju kartu a to je nervni slom. Sudiji je lansirana teza da je Džejms Martin u trenutku smrti Stele Frju kao i pre toga imao nervni slom, zbog čega su njegovi postupci bili nekontrolisani zdravim razumom.

– Moj klijent se od tragedije do danas leči. U depresiji je i zbog nervnog sloma prouzrokovanog osećajem krivice nije u stanju više normalno da funkcioniše – rekao je Martinov advokat, što je izazvalo zgražavanje javnosti.

Nije poznato na koliko će godina u zatvoru Džejms Martin biti osuđen, mada odbrana traži da to bude najmanje 15. (objektiv.rs)