Odbio da je poljubi, pa ga brutalno UBILA: Policija zanemela kad je otkrila pozadinu ljubavnog trougla

Svijet

Odbio da je poljubi, pa ga brutalno UBILA: Policija zanemela kad je otkrila pozadinu ljubavnog trougla

Majka troje dece iz američkog gradića Roling Medouza ubila je cimera nakon što je odbio da je poljubi u kući.

Klaudija Resendiz-Florez (28) ušla je pre nekoliko nedelja u ljubavni trougao preselivši se u kuću u kojoj je živeo Džejms Pi Džons (29) sa devojkom.

Kako su joj se oboje dopadali, Klaudija je zaboravila na majčinske dužnosti, pa je decu sve češće ostavljala kod majke, a ona je ludovala sa parom u njihovoj kući.

Kobno veče dogodilo se 14. oktobra kada su svo troje pili. Klaudija je zamolila Džejmsa za polljubac, što je on odbio i umesto nje, zagrlio je svoju devojku. Nakon što ju je i Džejmsova devojka odbila, Klaudiji je prekipelo.

Uzela je iz ladice Džejmsov pištolj i počela je, prema kazivanju njegove devojke da mlatara s njim preteći im da će ih oboje ubiti što je odbijaju.

Džejms se iznervirao što mu je uzela pištolj i krenuo je rukama da joj ga uzme, posle čega ga je Klaudija upucala. Prilikom dolaska na mesto zločina, hitna pomoć je mogla da samo konstatuje smrt, prenosi Chicago Sun.

Resendiz-Florez je posle privođenja i saslušanja priznala krivicu i biće optužena za ubistvo prvog stepena.

Njen advokat pokušao je da na licu mesta ublaži monstruoznost Klaudijinog zločina tvrdeći da je dobra majka troje dece koja ne živi s parom, već sa svojom majkom u De Plejnu.

Prema navodima iz policije, Klaudija se trenutno nalazi u nervnom rastrojstvu i deluje da uopšte nije svesna šta je zaista uradila. (objektiv.rs)