Roditelji videli ćerku (17) sa dečkom, pa ga UHVATILI za najbolnije mesto, a onda se desio još veći užas

Svijet

Roditelji videli ćerku (17) sa dečkom, pa ga UHVATILI za najbolnije mesto, a onda se desio još veći užas

Porodica sedamnaestogodišnje Indijke Saurab Kumar saznala je da ona ima dečka, kada ju je jedan član familije video na ulici s njim.

Prenevši porodici da se oni drže za ruke i da ih je potom pratio dok nije video da su se poljubili, taj član familije direktno je uticao na ono što će se ispostaviti kao monstruozan zločin.

Roditelji Saurab Kumar su uz pomoć dva njena strica napali dečka u zabačenom delu grada, prebivši ga nasmrt. Pre nego što je preminuo, nesrećni momak pokušao je da se odbrani od nasrtaja razjarene familije svoje devojke, ali tada mu je jedan od stričeva otkinuo genitalije!

Policija je došla na lice mesta u Repuri Rampuršahu nakon dojave zatekavši horor prizor – telo nesrećnog momka bilo je obliveno krvlju a iščupane genitalije nalazile su se kraj njega.

Momak je živeo u komšiluku porodice, pa je njegova, čim je saznala za zločin otišla pred kuće Kumarovih da se obračuna, pretpostavljajući da oni imaju veze sa smrću.

Policija je imala pune ruke posla nakon ovog zločina. Kumarovi su priznali da stoje iza njegovog ubistva, ali su tražili zaštitu od besne porodice ubijenog, što nisu dobili.

Štaviše, familija nesrećnog momka održala je uvod u njegovu sahranu pred kućom Kumarovih, dok su oni bili unutra.

– Momak je ubijen jer je bio u vezi sa Saurab Kumar. Prebili su ga nasmrt i iščupali su mu genitalije dok je bio živ. Dalje informacije o istrazi nećemo davati – rekao je Raješ Kumat, načelnik policije grada Muzafarpura kojem pripada i selo Rapuri Rampuršah.

Neposredno pred sahranu ubijenog momka, uhapšeni su Saurabin otac Ranđit Kumar, kao i jedan od stričeva Mukeš Kumar zbog planiranja i izvršenja ubistva.

– U selu je atmosfera jako napeta. Familija ubijenog momka planira osvetu, pa nekoliko patrola obilazi selo kako ne bi izbili incidenti – rekao je Raješ Kumat iz policije Muzafarpura. (objektiv.rs)