SPAVAO SAM SA 8 GODINA STARIJOM ŠEFICOM, ALI OVO NISAM HTEO DA JOJ URADIM: I sad sam u VELIKOM problemu

Ispovijesti

SPAVAO SAM SA 8 GODINA STARIJOM ŠEFICOM, ALI OVO NISAM HTEO DA JOJ URADIM: I sad sam u VELIKOM problemu

Kada mu se ispunila najveća želja – da vodi ljubav sa svojom šeficom, jedan Amerikanac je mislio da je na krovu sveta.

Međutim, ova priča ipak nije išla tokom koji je on zamislio. Ovo je njegova ispovest.

Ostvarila mi se je najveća s*ksualna fantazija, a to je bio s*ks sa mojom šeficom. Bila je starija od mene, veoma zgodna i prilično zaljubljena u mene.

U prvih nekoliko nedelja nakon što sam došao u Čikago, imao sam predosećaj da će se to dogoditi, da ću spavati s njom.

Mesto na kojem sam radio bilo je puno sumornih ljudi srednjih godina, večno zabrinutih zbog kredita, dece, propalih brakova i misterioznih bolova. Mnogi od njih imali su afere na poslu kako bi stvorili privid da su ipak živi.

Pre dolaska u Čikago radio sam u redakciji u Njujorku kao novinar. Bilo je sjajno, ekipa je bila mlada i stalno smo se šalili.

Moja šefica u Čikagu je, takođe, bila u lošem braku, a više od 10 godina je bila na visokoj poziciji na poslu.

Uvek kada bih je video, uzbudio bih se. Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Bila je vrlo mršava, a ponekad je nosila i odela, i to mi je bilo uzbudljivo.

Bila je vrlo obrazovana i pametna. Imala je plavu kosu i svaki put kada sam je ugledao, kao da me je sunce obasjalo.

Imala je 40 godina, a ja 32.

Znali smo da zaključamo vrata njene kancelarije i prepustimo se strastima. Većinu radnih dana bi završavali tako što bismo otišli kod nje, u malu unajmljenu garsonjeru blizu posla.

Sećam se trenutka kada smo izjavili ljubav jedno drugom. Bilo je to u njenom krevetu, nakon jedne zabave. Tada smo bili u vezi tri nedelje. Sećam se da joj je muž poslao poruku i pitao je gde je. Otišla je kući.

Moram da priznam, iako smo u tom trenutku mislili ozbiljno kada smo rekli jedno drugom da se volimo, imam utisak da smo to uradili kako bismo opravdali to što radimo.

Ona je u braku bila godinama i imali su veliku, skupu kuću u elitnom delu grada. Kada je brak počeo da im se raspada, prodali su kuću. On je otišao da radi u drugi grad, ona se preselila u stan, a on ju je posećivao dva puta mesečno.

Moja najveća greška je ta što sam joj rekao da je volim, a onda sam pokušavao da sakrijem vezu s njom. Želeo sam je dovoljno da završim u krevetu s njom, ali premalo da celom svetu kažem da je moja.

Verovao sam da ću dobiti otkaz ako se sazna da spavam sa šeficom. Bio sam prenisko na toj korporacijskoj lestvici da bi mi to bilo oprošteno, kao što bi bilo njoj.

Nisam želeo bliskost na poslu i insistirao sam da odlazimo u druge delove grada u kojima je manja šansa da nas neko vidi. Nisam ništa spominjao ni prijateljima ni rodbini, nisam želeo da o meni misle kao o nekom nesposobnom ko ima posao samo zbog s*ksa sa šeficom.

Prekinuli smo prvi put tokom poslovne večere u restoranu. Bilo je mnogo kolega s posla. Ustao sam i hteo da odem, a ona mi je rekla da ostanem, prvo tiho, pa glasnije. Potom je izašla za mnom i vikala ponavljajući da nikada neće biti dovoljno dobra za mene. Zamerala mi je što krijem našu vezu. Svi su nas gledali.

Nakon toga smo se mirili i svađali. Poslednji put kad smo raskinuli bilo je to u mom stanu u Njujorku. Ovoga puta je bilo zauvek. (espreso.co.rs)