DADILJA IMALA TROJKU SA RODITELJIMA DETETA KOJE ČUVA: Svet joj se okrenuo NAOPAKO, a onda joj se JAVIO BIVŠI DEČKO

Ispovijesti

DADILJA IMALA TROJKU SA RODITELJIMA DETETA KOJE ČUVA: Svet joj se okrenuo NAOPAKO, a onda joj se JAVIO BIVŠI DEČKO

Jedna 28-godišnja devojka obratila se za savet psihoterapeutkinji, ali je htela je da ostane anonimna

Iako smatra da to ne utiče na posao, psihoterapeutkinja misli da bi zbog toga mogla da ima probleme u budućnosti.

Naime, ona se našla u ljubavnom trouglu i nezgodnoj situaciji – i privatno i poslovno. Trenutno radi kao dadilja za jednu porodicu, žena ima 37, a muškarac 38 godina. Sviđaju joj se od samog početka i svi troje su vrlo bliski. Toliko, da su ponekad znali da pošalju decu kod bake i deke i zabavljaju se uz večeru i piće. Upravo to su napravili, ali preterali su sa alkoholom pa ih je tih nekoliko čašica više odvelo u krevet. Imali su s*ks u troje i bilo je, kako opisuje, neverovatno.

– Uvek sam imala problema sa postizanjem orgazma, ali te noći sam više puta doživela vrhunac. Od tada smo svi zajedno spavali barem dva puta nedeljno. Naučili su me neverovatnim stvarima o intimnosti i telu.

Problem je nastao onda kada joj se javio bivši dečko, sa kojim je raskinula malo pre prvog odnosa sa šefovima, i želi da se pomire.

– Volela sam ga, ali nisam sigurna da li mogu da mu se vratim – zbog s*ksa. On je gotov za dva minuta, voli ugašena svetla i misionarsku pozu. To mi je dosadno, a i ne želim da prekinem odnos sa šefovima.

– Pametnije je da se koncentrišete na poboljšanje odnosa sa bivšim, nego što imate tajnu aferu sa poslodavcima. Recite svom dečku da biste vašoj vezi vrlo rado dali još jednu šansu, ali da morate popraviti s*ksualni život. Iako je vama sada zabavno da eksperimentišete sa poslodavcima, ali se vrlo često u takav odnos upletu emocije i neko ostane povređen. Bilo bi bolje da održavate isključivo poslovni odnos – savetuje Deidre Sanders. (espreso.co.rs)