Drugarice je našle u nesvesti u klubu: Mislile su da je pijana, ali prava istina ih je zapanjila

Svijet

Drugarice je našle u nesvesti u klubu: Mislile su da je pijana, ali prava istina ih je zapanjila

Znala je da se ovako nešto može desiti, ali je bila ubeđena da ume da vodi računa o svemu

Policajci širom Engleske suočavaju se sa zabrinjavajućim porastom trenda dr*giranja devojaka u noćnim klubovima putem injekcija, odnosno igala.

Samo u poslednjih sedam dana, više od pet devojaka opisalo je na društvenim mrežama svoje iskustvo sa klubovima naglasivši da su dr*girane a da toga nisu ni bile svesne.

Ilana El-Baz (20), studentkinja iz Bristola, bila je u provodu sa dve drugarice kada je otišla do toaleta. Primetivši da je dugo nema, drugarice su, zajedno sa njenim momkom koji je ubrzo došao u društvo, otišle da vide gde je.

– Mislile su da sam se onesvestila od pića, što se već jednom desilo pre dve godine. Međutim, te večeri popila sam samo dva koktela. Te večeri, prišao mi je mladić koji je želeo da me bolje upozna. Kada sam mu rekla da sam sa momkom koga čekam, otišao je. Ne mogu da tvrdim da me je on napao, ali neko jeste. Moj momak (on je napravio fotografiju Ilane bez svesti – prim.nov.) bio je jako besan, tražio je krivca po klubu – kaže Ilana.

Ilana je naime, prilikom dolaska k sebi u klubu osetila bol u nozi. Nije znala šta se dešava, pa je otišla pravo u hitnu pomoć.

Tamo su joj konstatovali da ju je neko dr*girao iglom koja joj je ubodena u nogu.

– Ne znam kako je uspeo da me dr*gira a da ja to ne primetim, ali to se desilo dok sam stajala kraj stola i plesala. Potom sam se onesvestila kod toaleta – rekla je Ilana.

Policija Bristola pretresla je sve snimke iz kluba, ali nije videla ko joj je to uradio. Očito neko ko zna gde su postavljene kamere.

– Krivo mi je što to nisam mogla da predvidim, to dr*giranje. Čitale smo o jednom sličnom slučaju pre izlaska u grad, komentarisale smo ga i eto, to mi se i dogodilo – naglašava Ilana. (objektiv.rs)