Gordana (30) prošla kroz PAKAO zbog trenutka nepažnje: “Mesec dana nakon toga otišla sam kod LEKARA”

Ispovijesti

Gordana (30) prošla kroz PAKAO zbog trenutka nepažnje: “Mesec dana nakon toga otišla sam kod LEKARA”

Kako je ispričala, ona nije mogla ni da sluti da će joj se nešto ovako dogoditi

Prvo se*sualno iskustvo nikada nije najprijatnija tema. Trema, panika, strah, samo su neka od osećanja sa kojima se partneri u tom trenutku susreću. Da se ono nekada može pretvoriti u pravu katastrofu svedoči i slučaj Gordane koja je podelila svoju ispovest.

Naime, kako je ispričala, ona nije mogla ni da sluti da će joj se nešto ovako dogoditi.

Izgubila sam nevinost sa 25 godina. Nisam bila od onih tradicionalnih riba što se čuvaju za brak, ali jednostavno, nisam do tada našla zadovoljavajućeg kandidata. Nisam svetica, ali nisam ni zatucani gabor. Prosto, nikada nisam želela da budem od onih žena što menjaju muškarce k’o na pokretnoj traci. Ali…

Čuvala se ja tako i na kraju nagrabusila. Kako? Pa… Ovo što se meni dogodilo ni najvećem baksuzu nije.

Počela sam vezicu sa Milošem. I sada, da ne govorim koliko je bio galantan, simpatičan, neodoljiv, jer podrazumeva da sam bila sa nekim zato što sam se primila na njega. Sve u svemu, posle određenog vremena, shvatim ja da je on taj koji će da otvori “moja manastirska vrata”.

Veza nije dugo opstala, a ni moje zdravlje. Nepunih mesec dana nakon raskida otišla sam kod ginekologa, gde mi je ustanovljeno da imam kondilome i hlamidiju. Pomislih, svaka čast srećnice! Međutim, ubrzo je stigla i kandida od antibiotika, ali moj baksuzluk nije imao kraja.

Odradila sam Papanikolau test i on je pokazao da sam III grupa. Bila sam očajna, ali u celoj nesreći upoznala sam Bojana, koji je sa mnom prošao kroz sve faze lečenja.

Mesecima sam bila u katastrofalnom stanju, ali uz brigu i pažnju mog Bojana, sa kojim sam i danas, uspešno sam sve preživela. Napominjem, za sve to vreme nisam ni pomišljala na se*s. Pravo je čudo kako uživam u njemu nakon svega što mi se dogodilo.

Miloša nikada nisam kontaktirala da mu “sve po spisku” zato što mi je preneo sve genitalne đavole… Verovatno i dalje seje p*lne bolesti, ko će ga znati. Poenta moje priče je da se ovakve stvari ne događaju samo ženama lakog morala… Vidite da sam ja ”ubola iz prve”. Dakle, zaštićeni se*sualni odnosi i bolji izbor partnera i pamet u glavu, drage moje. (objektiv.rs)